3 pievilcīgākās Zodiaka zīmes; #2 nav nekāds pārsteigums!

Ir cilvēki, kuri ļoti viegli spēj piesaistīt pretējo dzimumu! Neatkarīgi no apstākļiem šo Zodiaka zīmju pārstāvji ir maģiski pievilcīgi!

Esam atlasījuši trīs Zodiaka zīmes, kuras ir bezgala kaislīgas. Tas gan, protams, nenozīmē, ka tas padara šos cilvēkus laimīgus, bet fakts paliek fakts! Viņi ir paši impulsīvākie un pievilcīgākie partneri, viņiem piemīt ļoti liels iekšējās enerģijas spēks !

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieku partneriem noteikti ir ļoti paveicies – viņi ir monogāmi, taču šis fakts viņiem netraucē būt kaislīgiem attiecībā pret savu otro pusīti. Strēlnieki gultā mīl harmoniju, nekad nepievēršas apkārtējiem sīkumiem un mīļotā cilvēka baudas dēļ ir gatavi darīt gandrīz visu. Kāpēc cilvēkus tik ļoti valdzina Strēlnieki?! Viss slēpjas viņu neizsmeļamajā enerģijā un pārliecībā par sevi, kas Strēlniekiem garantē ne tikai panākumus darbā, bet arī pasvītro viņu pievilcību.

SKORPIONS

Skorpioni ir ļoti daudzpusīgi! Viņi jebkurā mirklī ir gatavi jauniem atklājumiem, kas arī viņus atšķir no pārējām Zodiaka zīmēm. Intuitīvi katrs no mums grib eksperimentēt tuvības brīdī, taču ne visi ir gatavi to darīt, kad pienāk izdevība. Skorpioni kaislīgi un nepiespiesti grib izpētīt sevi un savu partneri, atklājot visu jauno. Vienīgais, kas varētu mūs atgrūst no Skorpioniem – viņiem ir tieksme uz biežu partneru maiņu, kā arī Skorpions īpaši neizjūt vainas apziņu par krāpšanu, attaisnojot savus gultas varoņdarbus ar savu pārmērīgo jūtīgumu.

DVĪŅI

Pretrunas, kas mīt Dvīņos, var sarīkot īstu kaislību vētru! Parasti Dvīņi apbur tos, kuriem ir apnikusi ikdienas rutīna. Šīs personības spēj iekarot citu Zodiaka zīmju pārstāvjus ar vienu acu skatienu vien. Dvīņu instruments ir efektivitāte. Dvīņi ir spilgti, modīgi, interesanti un pievilcīgi, taču tā ir tikai viena viņu puse. No otras puses – viņi ir ļoti egoistiski radījumi, kuri bieži vien cenšas apmierināt tikai savas vēlmes.

Pievienot komentāru