Atklāj mīlestības valodas noslēpumus! Ko nozīmē veids, kādā vīrietis tevi apskauj?!

Kā tevi parasti apskauj tavs vīrietis? Izrādās, ka pēc tā, kā viņš tevi apskauj, var ļoti daudz ko uzzināt par to, kā viņš jūtas un ko izjūt pret tevi!

Veids, kādā vīrietis tevi apskauj, ir cieši saistīts ar viņa jūtām un domām, tāpēc izmanto šo informāciju, lai uzzinātu to, ko viņš, iespējams, noklusē. Kad būsi šos noslēpumus uzzinājusi, pavēro, kā randiņa beigās tevi apskauj tavs jaunais sirdsāķītis, un uzzini, cik lielas simpātijas viņam ir pret tevi!

Lasi vēl: 3 seksuāli pievilcīgākās Zodiaka zīmes; #2 nav nekāds pārsteigums!

 

APVIJ ROKAS

Viņš aptver ar rokām tavu muguras lejasdaļu un pievelk Tevi cieši sev klāt

Lieliski! Viņš tevi grib! Apskāviens, kurā cieši sakļaujas jūsu iegurņi, liecina par to, ka vīrietis tevi iekāro seksuāli. Jo zemāk viņa rokas ceļo pa tavu augumu, jo gribošāks viņš ir. Pievērs uzmanību vēl kādam svarīgam signālam – vai viņš cenšas ar savu galvu pieskarties tavai galvai?! Ja tā ir, tad tu viņu saisti ne tikai seksuāli, bet arī garīgi un emocionāli. Tātad, ja esat sākuši satikties pavisam nesen, tu viņam esi kas vairāk par kārtējo aizraušanos. Savukārt tad, ja esat kopā jau ilgāku laiku, viņš grib ar tevi vēl lielāku tuvību. Un ne tikai gultā!

 

GLĀSTU MEISTARS

Apskāviena laikā viņš maigi glāsta Tavu muguru

Šis sirsnīgais žestu kopums liecina, ka vīrietis par tevi ļoti rūpējas un tu viņam esi ļoti mīļa. Mugura ir viena no visvieglāk ievainojamākajām ķermeņa daļām, turklāt tu to neredzi, tāpēc pēkšņa pieskaršanās šai vietai var pat izbiedēt. Tas, ka vīrietis uzdrošinās glāstīt tavu muguru, norāda uz to, ka viņš vēlas tevi aizsargāt, tomēr nejūties pārsteigta, ja viņa maigie pieskārieni ar pirkstiem drīz vien iegūst daudz seksuālāku un mežonīgāku noskaņu. Mugura ir arī ļoti seksuāla ķermeņa daļa, tāpēc pieskaršanās tai vīrieti var ātri vien uzbudināt. Ņem vērā, ka šim apskāviena veidam ir vēl trešā nozīme – pastāv iespēja, ka tavs mīļotais ir saskumis un alkst pēc mierinājuma (pat tad, ja viņš pats to neatzīst). Pieskārieni otra cilvēka mugurai nomierina, un mēs tos visai bieži izmantojam brīžos, kad jūtamies bēdīgi. Vīrietis var glāstīt tavu muguru, jo neapzināti vēlas saņemt to pašu. Ja tev šķiet, ka tavā gadījumā tas ir īstais iemesls, sniedz mīļotajam gana daudz maiguma un pajautā, vai viss ir labi.

 

PIEZOGAS NO MUGURPUSES

Viņš nemanāmi pienāk no aizmugures un apliek rokas tev ap krūtīm 

Pat tad, ja vīrietis nav bildis par to ne vārda, liec aiz auss, ka šādu apskaušanas veidu bieži izvēlas iemīlējušies vīrieši. Viņš ar savu ķermeni it kā aptver tavējo, jūsu kājas atrodas cieši blakus un tu atbalsties pret viņu. Tā ir vienotības un saskaņas pazīme. Nosedzot tavu muguru, vīrietis rāda, ka grib tevi pasargāt, turklāt viņš demonstrē savu vīrišķību, neslēpjot spēku un dominanci. Taču ir reizes, kad apskāviens no mugurpuses liecina ne tikai par iemīlēšanos. Šāda samīļošanās bieži vien mēdz notikt arī tad, kad vīrietis alkst pēc lielākas tuvības, taču uzskata, ka tu neesi gana atsaucīga. Vīrietis izvairās tev ieskatīties acīs, jo baidās, ka tu pret viņu nejūti to pašu, ko viņš pret tevi.

 

PLIKŠĶINĀTĀJS

Viņš apskāviena laikā paplikšķina tev ar plaukstu pa muguras augšpusi

Jāatzīst, ka šis apskāviens ir provokatīvs. Sāksim ar sliktāko scenāriju – viņš nav tevī “ieķēries”. Tas ir veids, kā vīrieši apskauj savus draugus. Tur nav ne miņas no romantikas. Ja vīrietis tevi regulāri apskauj šādi, tas nozīmē, ka jūsu attiecībām nav nākotnes. Piemēram, šādi tevi apskaujot deju klubā, viņš apkārtējiem demonstrē, ka starp jums nav nopietnu saistību un viņš vēl joprojām ir brīvs un pieejams, taču ja tas notiek divatā, pastāv iespēja, ka vīrietis pret tevi vairs nejūt dzirkstelīti vai arī ir dusmīgs, taču nesatraucies un nesāc liet asaras! Ja tu šādu apskāvienu no sava vīrieša saņem tikai vienu reizi, nevis regulāri, tad nav iemesla padoties, jo, visticamāk, šo žestu kopumu viņš izmantoja brīdī, kad tu darīji ko viņam biedējošu, piemēram, sāki sarunu par kāzām. Ja tas notiek publiskā vietā, iespējams, viņš vienkārši negrib visu acu priekšā čubināties un maigoties, bet ja viņš ir ar kaut ko aizņemts, piemēram, skatās TV vai krāmējas ap savu mobilo, neuztver to personīgi, jo vīrieša domas vienkārši ir kaut kur citur.

Pievienot komentāru