Augustā dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Augustā dzimušajiem piemīt oriģinalitāte. Ļoti lielu uzmanību pievēršat prestižam. Esat pelnījuši cieņu. 

Cilvēki jūs apbrīno un strādā ar jums kopā ļoti labprāt. Jūs esat cēli un dāsni, ļoti labi orientējaties cilvēku problēmās. Esat veiksmīgi karjerā un spējat sasniegt visaugstākās virsotnes. Mīlat teātri, šovus un piknikus. Jums ir ļoti aktīva daba, kas padara jūs populārus apkārtējo vidū.

Lasi vēl: Lūk, ko tavs dzimšanas mēnesis stāsta par to, kāds esi intīmajā jomā!

VESELĪBA

Lai gan jūs īpaši daudz nesūdzaties par savu veselību, problēmas šajā jomā mēdz piemeklēt arī jūs. Iespējama sirds mazspēja, slikta redze un pārmērīgs stress.

SADERĪBA

Vislabākā saderība veidosies ar tiem, kas dzimuši no 21. jūlija līdz 20. augustam, no 21. novembra līdz 20. decembrim, kā arī no 21. marta līdz 20. aprīlim. Tāpat jūs piesaista tie, kas dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19 vai 28. datumā.

Augusta vīrietis

Jūs esat augstsirdīgi un dāsni. Gribat, lai jūsu sieva “spīd” sabiedrībā. Jums ir ļoti laba un mīloša sirds. Lepojaties ar savu ģimeni un tās labā darāt visu nepieciešamo. Jūsu mīlestība ir dziļa un romantiska.

Augusta sieviete

Jūs esat ļoti mīlēta. Jums piemīt grācija, cienījamas rakstura iezīmes un sabiedriskums, kas arī ir iemesls tam, kāpēc tik ļoti piesaistāt apkārtējos. Spējat ļoti labi pārvaldīt mājsaimniecību. Jūs esat “pareizā” sieva kādam enerģiskam un aizrautīgam vīrietim. Jūs esat toleranta, ar noslieci uz pašuzupurēšanos. Ļoti lielu uzmanību vēršat uz sava vīra un bērnu labklājību. Jūs esat ļoti sievišķīga. Jums ir nepieciešams vīrišķīgs vīrietis, kurš ir spējīgs apmierināt jūsu romantisko dabu.

LAIMĪGĀS DIENAS

Svētdiena, pirmdiena un ceturtdiena. Visas svarīgās lietas jums vajadzētu ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Augustā dzimušo laimīgās krāsas ir zelta, dzeltenā, oranžā un purpura. Šīs krāsas būtu ļoti ieteicams izmantot gan apģērbā, gan interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Jums vajadzētu nēsāt juvelierizstrādājumus, kuros ir iestrādāti rubīni, topāzi vai dzintars.

COMMENTS

Pievienot komentāru