Dzēriens vielmaiņas paātrināšanai; efektīvs veids, kā notievēt!

Dažiem cilvēkiem jau no dzimšanas piemīt ļoti ātri vielmaiņa, tomēr kaut kas tāds ir sastopams visnotaļ reti, tāpēc daudzi no mums atsakās no neveselīgas pārtikas un garas stundas pavada sporta zālē pie trenažiera, lai sadedzinātu kaut pāris liekās kalorijas. 

Ar vecumu vielmaiņa kļūst vēl lēnāka un to kontrolēt kļūst aizvien grūtāk, tāpēc vienmēr ir jāpiedomā pie tā, kā paātrināt vielmaiņas procesu. Izrādās, ka šādiem cilvēkiem varētu derēt kāds vienkāršs dzēriens, kas var palīdzēt  zaudēt šos pāris liekos kilogramus, nedomājot par kaut ko citu. Šis brīnumlīdzeklis uz tavu organismu iedarbojas pat tad, kad tu vienkārši sēdi pie datora vai televizora. Tas paātrina vielmaiņu, kā rezultātā pakāpeniski samazinās arī liekais svars, tāpēc tev noteikti nekavējoties jāuzzina šī dzēriena recepte!

Lasi vēl: Kokteilis, kas praktiski vienā acumirklī sadedzinās taukus vēdera apvidū!

 

KĀ PAĀTRINĀT VIELMAIŅU

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 tējk. medus;
  • 1 tējk. kanēļa;
  • 250 ml ūdens.

PAGATAVOŠANA:

  1. Uzvāri glāzi  ūdens.
  2. Ieber katliņā kanēli, uzliec vāciņu un ļauj tam ievilkties.
  3. Kad ūdens atdzisis, pievieno medu. Nekad nepievieno medu karstam ūdenim, jo tā tas zaudēs visas savas labās īpašības.
  4. Izdzer pusglāzi šī dzēriena pirms iešanas gulēt, bet to, kas paliek pāri, nosedz ar vāciņu un ieliec ledusskapī, lai izdzertu nākamajā rītā.

Šim saldajam ūdenim nevajag pievienot neko vairāk, kā tikai augstāk minētās sastāvdaļas, turklāt vislabāk to dzert ir tieši tukšā dūšā.

Šis paņēmiens cilvēkiem ar lieko svaru palīdzēs paātrināt vielmaiņu. Protams, pāris kilogramus var nomest, lietojot tikai šo dzērienu, taču, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, nevajadzētu aizmirst arī par pareizu ēšanu un fiziskajām aktivitātēm.

Padalies ar šo recepti tālāk, jo šis dzēriens ir ne tikai viegli un ātri pagatavojams, bet arī efektīvs un garšīgs!

Pievienot komentāru