Horoskops sievietēm: tava ideālā vīrieša apraksts

Lielākā daļa sieviešu atrodas mīlestības un ģimeniskās laimes meklējumos, tāpēc nebūtu slikti uzzināt ar kādiem vīriešiem kopā jūs varētu būt laimīgas!

Katra Zodiaka zīme atrodas kaut kādas konkrētas planētas ietekmē, kas tad arī formē šo sieviešu prasības attiecībā uz stiprā dzimuma pārstāvjiem, un astrologiem ir izdevies noskaidrot, kādus vīriešus katras Zodiaka zīmes pārstāves vēlas redzēt sev blakus, kā arī to, kuri tad būtu vispiemērotākie Zodiaka zīmju pārstāvji laimīgas ģimenes dzīves veidošanai, tāpēc ja tu vēl pati īsti neesi noformulējusi to, kāds īsti ir tavs sapņu vīrietis, iespējams, tev var palīdzēt šis horoskops, jo tas tev noteikti dos ieskatu tajā, kādu vīrieti tev vajag!

Lasi vēl: Lūk, ar kuru Zodiaka zīmes pārstāvi tev ir vissliktākā saderība!

 

AUNS

Šīs Uguns zīmes pārstāves atrodas planētas Marss ietekmē. Viņas no mīlestības vēlas saņemt spēcīgu kaisli un emocijas, tāpēc attiecības ar blāvu un kautrīgu partneri viņām ātri vien var apnikt. Šīs sievietes dod priekšroku par sevi pārliecinātiem vīriešiem, kuri dzīvē jau kaut ko ir sasnieguši, taču viņas var būt apmierinātas arī ar ne visai turīgu romantiķi, ja vien viņš spēs iziet konkursa atlasi. No sava vīrieša viņas gaida spēju uzturēt liesmu viņu mīlestības un ģimenes pavardā! Laba savienība var izveidoties ar Lauvām, Strēlniekiem un Skorpioniem, ar savas zīmes vīriešiem iespējama sāncensība, bet ar Dvīņiem, Jaunavām, Ūdensvīriem un Zivīm – dominēšana! Tiek uzskatīts, ka ļoti sarežģīta savienība varētu būt ar Vēžiem un Mežāžiem, kuri varētu nesaprast šo sieviešu pastāvīgo vēlmi pēc intīmas tuvības un kaisles.

VĒRSIS

Šīs Zemes zīmes pārstāves atrodas mīlestības planētas Venēras ietekmē, tāpēc viņām piemīt dabiska spēja izstarot seksuālos impulsus un piesaistīt apbrīnas pilnus skatienus. Lielākā daļa šīs zīmes sieviešu lieliski pieprot flirta mākslu. Viņas ļoti pārdzīvo šķiršanos no mīļotā cilvēka, var iekrist pat depresijā. Viņas dod priekšroku patstāvīgiem, kaut arī izskata ziņā varbūt ne pašiem pievilcīgākajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Izvēloties partneri, viņas noteikti ņem vērā savas sajūtas un emocijas, nevis merkantīlos apsvērumus. Astrologi šīm sievietēm rekomendē pievērst uzmanību Zivs, Vēža, Jaunavas un Dvīņu zīmē dzimušajiem vīriešiem – viņi noteikti nespēs pretoties šīm vilinošajām Vēršu sievietēm! Mežāži, Skorpioni un Svari arī varētu būt labs variants, bet Lauvas, Ūdensvīri un Vērši savas greizsirdības dēļ varētu sagādāt ne mazums raižu!

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāves atrodas Merkura ietekmē. Zvaigznes šīs sievietes ir apveltījušas ar izteiktu kaisli pret skaistām attiecībām. Liela uzmanība tiek pievērsta ne tik daudz partnera personībai, cik viņa spējai galanti uzvesties. Šīm sievietēm patīk saņemt dāvanas (neatkarīgi no tā, cik tās maksā), tāpēc skopus un augstprātīgus vīriešus viņas noteikti nevar izturēt. Pat tad, ja viņas tiešām ir ļoti iemīlējušās, ilgi šādas attiecības neizdzīvos. Ja viņas apprecas, tad cenšas radīt mājīgumu un komfortu. Mīlestībā viņām vispiemērotākie ir Ūdensvīri, Svari, Auni un Vērši. Ar Dvīņiem var izveidoties romāns, kurš viņu atmiņās paliks uz ļoti ilgiem laikiem. Neslikta savienība var izveidoties arī  ar Lauvu, jo abi šo zīmju pārstāvji ciena komfortu un cenšas izvairīties no problēmām, taču ar Jaunavām, Mežāžiem un Skorpioniem ir iespējami sarežģījumi, jo šo zīmju vīrieši ne visai mīl tērēt naudu uz kaut kādām īslaicīgām baudām.

VĒZIS

Šīs zīmes pārstāves aizsargā Mēness. Šis noslēpumainais debesu spīdeklis palīdz šīm sievietēm iegūt kāroto cilvēku jebkādā veidā. Tiek uzskatīts, ka Mēness piešķir šīs zīmes pārstāvēm skaistumu, uzticību attiecībās  un sola laimi arī laulībā, ja vien tiks veikta pareizā izvēle. Bieži vien šīs zīmes sievietes iemīlas partnera ārējā izskatā, dodot priekšroku labi ģērbtiem un pēc izskata brutāliem vīriešiem. Laba savienība var izveidoties ar Skorpioniem, Strēlniekiem, Jaunavām un Auniem, jo tieši šie vīrieši ļoti augstu vērtē Vēžu sieviešu īpašības. Attiecības ar Vēršiem, Mežāžiem, Lauvām un Svariem var aizēnot greizsirdība, jo šo zīmju vīriešiem nav iebildumu paflirtēt arī ar citām, bet attiecības ar Dvīņiem, Zivīm un Vēžiem nebūs vienkāršas, taču tās noteikti būs aizraujošas!

LAUVA

Šīs Uguns zīmes pārstāves saņem Saules aizsardzību, tāpēc viņas ir spilgtas, enerģiskas un valdzinošas, viņas prot iekarot vīriešus un uzvarēt visas konkurentes, kas stājas viņu ceļā. Lielākā daļa šo sieviešu ļoti labprāt iesaistās dažādās mīlas avantūrās, turklāt reizēm to mēdz darīt arī esot attiecībās vai laulībā. Partnerus viņas izvēlas pēc savas līdzības – azartiskus, spilgtus un neparedzamus, lai gan šādas attiecības reizēm beidzas ar sāpīgu blīkšķi. Ieteicamās savienības ir ar Auniem, Strēlniekiem, Svariem, Dvīņiem un Jaunavām, kas padara šīs attiecības daudz harmoniskākas. Tiek uzskatīts, ka laba zīme ir tā, ja satiekas divas Lauvas, jo vētraina kaisle šajā gadījumā ir garantēta! Mežāži, Vēži, Vērši un Skorpioni paši mīl dominēt bet Zivis mīl mierīgu dzīvesveidu, no kā Lauvas ātri vien var nogurt un atrast sev daudz interesantāku medību objektu!

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāves atrodas Merkura aizbildnībā, atšķiras ar labu raksturu un ir apveltītas ar intuīciju, kas reizēm palīdz izbēgt no nepareizas izvēles. Viņas nemīl nodevējus, sliņķus un avantūristus, ja arī viņi ir apveltīti ar īpaši pievilcīgu ārieni. Ja tomēr šīs zīmes pārstāvei izveidojas savienība ar šādu vīrieti, tad tā pastāvēs tikai tik ilgi, cik ilga būs šīs sievietes seksuālā interese pret šo cilvēku, jo, tiklīdz kaisle beigsies un sāks parādīties partnera nepilnības, viņa šķiries, tomēr nav izslēgts, līdzjūtīgā Jaunava vairākās reizes uzkāps uz tā paša grābekļa. Šīs sievietes atšķiras ar labsirdību un prot piedot! Astrologi šīm sievietēm iesaka veidot savienību ar Mežāžiem, Vēžiem, Vēršiem, Skorpioniem un Ūdensvīriem, kuri ir tendēti uz ģimeni. Sarežģītākas attiecības varētu veidoties ar Lauvām, Auniem un Dvīņiem, bet Zivis un Svari var kļūt par nesliktu papildinājumu mīlestībā.

SVARI

Šīs Gaisa stihijas pārstāves atrodas Venēras aizsardzībā, kas ir laba zīmes šīs zīmes pārstāvēm, jo nozīmē harmoniju, stabilitāti un laimi laulībā. Saskarsme ar šo sievieti var jebkuru vīrieti padarīt labāku, taču ir arī kāda zemūdens akmens, uz kura šīs sievietes pārbauda savus izredzētos – spēju atzīt savas kļūdas. Spītība un rupjība izjauks jebkuru savienību ar šo sievieti, veiksme uzsmaidīs tikai tiem vīriešiem, kuri ir mierīgi, draudzīgi un vienmēr gatavi iziet uz kompromisu. Par veiksmīgām tiek uzskatītas savienības ar Vēžiem, Mežāžiem, Svariem, Ūdensvīriem un Dvīņiem, bet ģimenes strīdus var prognozēt attiecībās ar Lauvām, Skorpioniem, Auniem un Vēršiem. Visideālākā savienība šīs zīmes sievietēm varētu izveidoties ar Zivīm!

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāves atrodas Plutona ietekmē, kas apvelta viņas ar viltību un valdzinājumu. Pret mīlestību viņas izturas ļoti nopietni un šīs jūtas uzskata par vienām no vissvarīgākajām dzīvē. Viņām patīk ārēji pievilcīgi vīrieši, kuriem piemīt harisma un viņi ir spējīgi eksperimentēt gultā. Ja šī sieviete satiek kādu sevis cienīgu partneri, viņa nedomājot metas šajā kaisles atvarā. Lielākā daļa šīs zīmes sieviešu cieš no maniakālas greizsirdības, tāpēc vismazākās aizdomas par otras puses neuzticību var pārvērst viņu dzīvi par gatavi murgu, kas, bez šaubām, atsauksies arī uz viņu partneri. Tiek uzskatīts, ka harmonisku savienību viņas var izveidot ar Vēršiem, Vēžiem, Jaunavām un Zivīm, kuri spēj nomierināt aizdomīgās Skorpionu sievietes. Aizraujoši kaisles romāni varētu izveidoties ar Auniem, Lauvām un Strēlniekiem, bet ar Svariem, Dvīņiem, Mežāžiem un Vēžiem ir visas iespējas radīt laimīgu ģimenes dzīvi.

STRĒLNIEKS

Šīs zīmes pārstāves atrodas Jupitera aizbildniecībā. Viņas piesaista temperamentīgi vīrieši un kaislīga mīlestība. Šīs zīmes sievietes dod priekšroku laimīgām un bezrūpīgām attiecībām, tāpēc nekādi mocekļi viņām nav vajadzīgi, taču tajā pat laikā viņas ir gatavas upurēties tādu vīriešu dēļ, kuru grasās pāraudzināt, kas arī bieži vien šīm sievietēm izdodas. Ideālai savienībai astrologi iesaka izvēlēties Strēlniekus, Skorpionus, Aunus un Vēršus. Labs pāris var izveidoties arī ar Dvīņiem, Zivīm un Vēžiem, bet attiecībās ar Mežāžiem, Lauvām un Ūdensvīriem iespējamas nesaskaņas.

MEŽĀZIS

Šīs zīmes sievietes atrodas Saturna ietekmē. Viņas ir pārliecinātas par sevi un saviem spēkiem, novērtē gudrus parterus, kuri spēj ar viņām uzspēlēt viegli psiholoģiskas spēles. Viņām patīk iekarot savas kaisles objektu, patīk dzirdēt komplimentus un sajust, ka viņas pielūdz. Ir spējīgas iemīlēties pilnīgi nepiemērotā personā, ar laiku šīs attiecības pēc savas iniciatīvas pārtraucot. Laulībā novērtē uzticību un no sava vīra gaida atbalstu un sapratni. Ilglaicīgām attiecībām astrologi iesaka izvēlēties Svarus, Dvīņus, Ūdensvīrus un Jaunavas. Liesmojoša kaisli šīs zīmes sievietes var sajust ar Lauvām, Skorpioniem, Auniem un Vēršiem, bet ar Vēžiem iespējama mierīga un perspektīva savienība.

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāves atrodas Urāna ietekmē, kas apvelta viņas ar neatvairāmu pievilcību pretējā dzimuma acīs. Viņas ir ļoti izvēlīgas un dod priekšroku vīriešiem, kuri spēj kaut kā paspilgtināt viņu dzīvi, padarot to aizraujošāku. Viņas mīl jautrus partnerus, taču ārējā pievilcība un materiālais stāvoklis arī ir ļoti svarīgs. Astrologi iesaka pievērst uzmanību Vēršiem, Auniem, Lauvām, Strēlniekiem un Skorpioniem, bet tikai tādā gadījumā, ja attiecībās gribas kaisli. Mežāži, Zivis, Svari un Dvīņi dāvās stabilitātes sajūtu, bet attiecības ar savas zīmes pārstāvjiem būs pilnas pārsteigumu un var novest arī līdz laulībām!

ZIVIS

Zivis, protams, atrodas Neptūna paspārnē. Šīs zīmes pārstāves ir sajūsmā par dabu, un viņas zaudē galvu, ja vīrietis viņām šķiet noslēpumains vai necaurredzams. Brīžiem viņas pašas nespēj izskaidrot sava partnera izvēli, taču bieži vien šīs zīmes sievietes piesaista vīrieši ar militāro vai sportista pagātni. Laimīga savienība var izveidoties ar Skorpioniem, Dvīņiem, Svariem un Vēžiem. Attiecībās ar Auniem, Vēršiem, Strēlniekiem un Mežāžiem nāksies pārdzīvot gan kāpumus, gan kritumus, bet divu šīs zīmes pārstāvju mīlestība var būt laimīga un harmoniska.

Pievienot komentāru