Strēlnieks. Psiholoģiskais portrets.

Strēlnieks tiek pieskaitīts pie aktīvajām, (vīrišķajām) Zodiaka zīmēm, turklāt to ir ļoti viegli pamanīt. 

Strēlnieks, būdams stratēģis vai pieticīgs izpildītājs, vienmēr būs enerģijas pārpilns, turklāt izmisuma brīžos viņam ir ļoti viegli pieņemt lēmumus, ko var norakstīt uz to, ka Strēlniekiem piemīt iedzimta bezbailība. Strēlnieku dzīvīgumam ir tikai viena vājā puse – šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir spējīgi nodarboties tikai ar vienu lietu, taču tad viņi uz to pilnībā koncentrējas. Risināt vairākus uzdevumus vienlaicīgi viņi ne tikai negrib, bet arī nespēj.

Lasi vēl: Visa patiesība par Strēlniekiem- cilvēkiem, kuriem neeksistē nekādi šķēršļi!

 

Jāpiebilst, ka šajā Zodiaka zīmē dzimušie reizēm mēdz rīkoties pārāk ātri, nespējot apdomāt savu rīcību un izvērtēt sekas, ko tā var izraisīt.

Strēlniekam pilnīgi noteikti jātic tam, ko viņš dara. Viņš nevadās pēc vispārpieņemtiem standartiem vai vilinošām perspektīvām, dodot priekšroku sekot savām tieksmēm un priekšstatiem. Strēlnieka priekšstati gan mēdz būt visnotaļ nepastāvīgi. Šajā Zodiaka zīmē dzimušie pēkšņi var mainīt savu viedokli uz pilnīgi pretēju.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību!

Piesardzību, kas raksturīga ļoti daudziem Strēlniekiem, nevajadzētu jaukt ar gļēvulību. Tieši šajā zīmē dzimušie bieži vien izvēlas bīstamas profesijas vai ir kāda ekstrēma sporta veida piekritēji.

Baidoties no garlaicības, Strēlnieki bieži vien vēlas mainīt savu dzīvi, viņi alkst pēc pārmaiņām, tāpēc būtu priecīgi tās piedzīvot pēc iespējas biežāk.

Pievienot komentāru