3 Zodiaka zīmju pārstāves, kuras ir vislabākās sievas!

Viņas visas ir patiesas un vienkārši burvīgas, un no viņām, protams, sanāk vislabākās sievas, tāpēc ja kādu vīrieti vēl māc šaubas, tad viņam noteikti vajadzētu izlasīt šo, jo ja viņa sieviete ietilpst šajā 3 visideālāko sievu topā, šīm šaubām noteikti vajadzētu pazust.

Lasi vēl: HOROSKOPS: Katras sievietes iekšējās “maitas” raksturojums!

Jā, protams, ir izņēmuma gadījumi, taču zvaigznes pilnīgi noteikti zina vairāk, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kuras jau ir vai tikai vēl būs vislabākās sievas saviem vīriem!

1. vieta – VĒRSIS

Tā ir sieviete, kurai ir viss, ko vien māte-daba var dot daiļā dzimuma pārstāvei – skaista, gracioza, vienmēr svaiga un apburoša, ar mierīgu un maigu skatienu, kā arī ar tādu pašu balsi un ļoti plūstošām un vijīgām kustībām, kas izsauc tikai vispatīkamākās emocijas. Viņas sabiedrība ir ļoti patīkama un nomierinoša, viņa ir pacietīga klausītāja un ļoti smalka sarunu biedrene, kura ir apveltīta ar asu prātu. Viņa ļoti labi prot izvēlēties sev piemērotu kosmētiku un, kā likums, viņa nesmēķē.

Sieviete-Vērsis ir katra vīrieša sapnis, jo viņa ir lieliska dzīvesbiedrene, kura ciena savu vīru, taču viņa noteikti nenoniecina sevi kā sievieti, tāpēc izturas ar lielu cieņu arī pret sevi. Šīs sieviete savu misiju redz tajā, ka viņai ir jābūt atbalstam savai otrajai pusītei, jāuztur kārtībā māja un jākļūst par priekšzīmīgu māti.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves bieži vien mēdz būt izcilas saimnieces, jo šajā jomā ar sievieti-Vērsi neviena cita zīme sacensties nevar. Viņu miteklī vienmēr valda pilnīga kārtība, tīrība, tur ir skaists interjers, kas liecina par izcilu gaumes izjūtu, un tur vienmēr labi smaržo, jo bieži vien mēdz būt pilns ar ziediem. Šo sievieti raksturo taupība, taču, neskatoties uz to, viņām nekad nekas netrūkst. Viņa ir atvērta draugiem, kuri vienmēr var rēķināties ar viesmīlīgu uzņemšanu, garšīgu ēdienu un patīkamu atmosfēru.

Ļoti lielu nozīmi šīs sievietes dzīvē ieņem bērni, jo viņa tiem atdot visu savu brīvo laiku un mīlestību. Viņas sabiedrībā bērni jūtas aizsargāti, jo viņa jebkurā brīdī ir gatava viņiem palīdzēt, tāpēc tas nebūt nav pārsteidzoši, ka māte-Vērsis bieži vien saviem bērniem ir kā draudzene, ar kuru var dalīties it visā. Viņa saviem bērniem dod lielisku mīlestības un uzticības piemēru!

2. vieta – SKORPIONS

Šī sieviete ir bezgala skaista, pievilcīga, enerģiska, noslēpumaina, drosmīga, kaislīga un izlēmīga. Viņa ir pārpilna dzīves enerģijas, tāpēc viņai ir nepieciešams atrast kaut kādu pielietojumu šim spēkam, kas bieži vien izpaužas kā došanās riskantos ceļojumos, iesaistīšanās sarežģītās lietās un bīstamos projektos, kā arī mešanās avantūrās.

Šīs sievietes mājās vienmēr valda nevainojama tīrība, bet interjers ir tāds, kas liecina par saimnieces lielisko gaumi un mīlestību, ko viņa izjūt pret savu mitekli.

Viņa ir lieliska māte, kura no vienas puses attīsta savu bērnu gribu, sagatavo viņus grūtajai nākotnei, bet otras – rada labvēlīgus apstākļus viņu talantu izpausmēm. Māte-Skorpions palīdz saviem bērniem atrisināt problēmas, analizēt situācijas un izvēlēties sevis cienīgus draugus, kā arī dod labus padomus.

Arī savam vīram viņa ir laba palīdze un padomdevēja, jo vīra karjera un sociālais stāvoklis viņai noteikti ir ļoti svarīgs. Uz sava mīļotā cilvēka panākumu altāra viņa ir gatava likt jebkādus upurus, gatava viņu atbalstīt ar visu savu enerģiju, kas nozīmē, ka no šī skatu punkta viņu noteikti var saukt par uzticīgu sievu.

Lasi vēl: Top 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri ir vislabākie vīri!

3. vieta – ŪDENSVĪRS

Šī sieviete ir apveltīta ar šarmu, graciozitāti un eleganci, viņai piemīt spilgta un pārsteidzoša āriene, jo ļoti daudzām šīs zīmes pārstāvēm ir izteikta maniere ļoti neparasti ģērbties.

Šī sieviete ir spējīga pielāgoties jebkurai situācijai un jebkuriem nosacījumiem, kas lielā mērā ir pateicoties viņas attīstītajai intuīcijai, jo tiek uzskatīts, ka Ūdensvīri var precīzi paredzēt nākotnes notikumus.

Ne visi, protams, saprot, kāpēc šī sieviete domā vai rīkojas tieši tā un ne savādāk, jo lai pietuvotos sievietes-Ūdensvīra iekšējās pasaules izpratnei, cilvēkam ir jādzīvo rītdienā, taču šī tieksme dzīvot nākotnē nebūt nenozīmē, ka viņa lidinās mākoņos vai slinko. Viņa godprātīgi strādā un visu dara pati, vienīgais, kas viņā ir spējīgs izraisīt sašutumu – disciplīna.

Šīs zīmes pārstāvei neinteresē vīrieša materiālais stāvoklis vai panākumi karjerā, daudz svarīgāka ir vīrieša uzticība un spēja būt draugam. Šī sieviete redz sava izredzētā nākotni un palīdz viņam realizēt dabas doto potenciālu.

Sieviete-Ūdensvīrs noteikti neizspiegos savu vīru, un viņu nemāks aizdomas, taču krāpšanu viņa nepiedos. Viņa uzskata, ka attiecībām starp vīru un sievu ir jābūt godīgām.

Pie šīs apburošās un sabiedriskās sievietes vienmēr ir daudz ciemiņu, jo visi izjūt nepieciešamību atrasties viņas patīkamajā sabiedrībā.

Kad viņai piedzimst bērns, viņa neizrāda lielu sajūsmu un neparāda atklāti, cik ļoti patiesībā mīl savu bērnu, tomēr jau kopš mazotnes viņa savam bērnam būs personība.

Pievienot komentāru