Ūdensvīrs. Psiholoģiskais portrets.

Ūdensvīrs ietilpst aktīvo Zodiaka zīmju skaitā, kas zināmā mērā attiecas uz viņa dvēselisko organizāciju, jo šajā periodā dzimušie cilvēki ir ļoti viegli uzbudināmi. 

Viņi bieži vien zaudē paškontroli un pārdzīvo ļoti niecīgu starpgadījumu dēļ. Lai gan Ūdensvīriem piemīt ļoti spēcīga slēptā enerģija, uz reālu darbību viņus var pamudināt tikai un vienīgi kritiski apstākļi. Tieši šādos apstākļos viņi atklāj savu iekšējo spēku, spēju pastāvēt par sevi un aizstāvēt arī citu cilvēku intereses.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops!Lūk, kā iemīlas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji!

 

Šajā zīmē dzimušajiem pilnīgi noteikti patīk atrasties starp cilvēkiem. Viņi ļoti ātri iegūst draugus un paziņas, taču dvēseles dziļumos Ūdensvīri vienmēr jūtas vientuļi. Viņu interese par apkārtējiem (tāpat kā par pašu dzīvi) ir vairāk zinātniski – teorētiska rakstura. Apgūt jaunas lietas ir daudz interesantāk, nekā likt lietā pūles, lai mainītu kādu konkrētu situāciju.

Jūtīgā Ūdensvīru daba padara viņus loti viegli ievainojumus, kas nozīmē to, ka šos cilvēkus ļoti ātri var aizskart, bet nomierinās viņi ļoti lēni. Ūdensvīri nekad neko neaizmirst (ja nu vienīgi par saviem solījumiem).

Lasi vēl: Lūk, ko tavs dzimšanas mēnesis stāsta par to, kāds esi intīmajā jomā!

Reizēm Ūdensvīru rīcība var šķist pilnīgi neloģiska, taču nav vērts uzticēties šim iespaidam. Ūdensvīriem parasti ir pieejama daudz lielāka informācija, kas nozīmē to, ka viņi attiecīgi ņem vērā faktorus, pa kuriem citiem nemaz nav ne jausmas. Ūdensvīri ļoti ilgi visu apdomā, nesteidzoties rīkoties.

Ūdensvīriem piemīt tieksme uz labdarību. Viņi ir gatavi darīt kaut ko arī citu labā, ne tikai savā, turklāt arī ar svešu naudu viņi prot rīkoties daudz labāk.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru