Vislabāko sievu horoskops; ar nelielu sarkasma devu!

Kļūt par labu sievu nav nemaz tik grūti – atliek to tikai iemācīties! Iespējams, ka lielākā daļa to visu jau prot – pabarot vīru un bērnus, sakopt, satīrīt, sagludināt, bet laba sieva to ne tikai prot, bet arī mīl darīt!

No labām sievām vīri neaiziet! Ja vīrs ir ar visu apmierināts, saņem garšīgas vakariņas, atbalstu, mīļumu un sapratni – vai tad viņš pametīs šo ģimenes ligzdiņu?

Lasi vēl: 5 vienkārši padomi, kā piesaistīt Vērša zīmē dzimušu vīrieti

Vislabāko sievu horoskops pastāstīs, kura sieviete būs visuzticamākais draugs un ar kuru labāk savu dzīvi nesaistīt!

 

AUNS

Auns ir sieva-sāncense. Viņa ir stipra sieviete un nekādi vārguļi viņai, protams, nav vajadzīgi. Šādai sievietei ir nepieciešams spēcīgs vīrietis – izturīgs cīnītājs, kurš būtu spējīgs izturēt sievietes-Auna ikdienas “mini apokalipses”. Viņas temperaments tomēr ir izklaide ne priekš kura katra, tāpēc tad, kad viņa atrod vīrieti, kurš ir spējīgs to izturēt, viņa nekavējoties kļūst par “mīlulīti” un viņu apprec, bet pēc tam sākas pats interesantākais – cīņa bija līdzvērtīga, jo cīnījās divi Auni. Neviens nekad neuzvarēs šajā cīņā, jo gan sieviete-Auns, gan viņas vīrs turpinās izrādīt savu spēku līdz pat sudrabkāzām, kad varbūt iegūs kādu medaļu par šo visu, taču arī tad viņi abi neliksies mierā!

VĒRSIS

Vērsis ir sieva-motivātors, ļoti augsta līmeņa motivātors. Viņa parasti apprec kādu izskatīgu “pamuļķi”, jo tādus vīriešus ir ļoti viegli mīlēt un ar viņiem vienmēr ir jautri, taču mīlestība ir tikai mīlestība, bet ēst gribēsies vienmēr – turklāt sievietei-Vērsim gribēsies ne tikai ēst, bet arī kleitiņu, mājiņu un arī mašīnīti viņai gribēsies. Viņai vajag, lai visi viņu apskaustu, tāpēc šis “pamuļķis”, ticis Vērša sievietes rokās, ļoti ātri iepazīsies ar ļoti plašu motivējošu metožu klāstu, respektīvi, viņa savu vīrieti virtuozi “zāģēs”. Viņa ģeniāli manipulē un meistarīgi šantažē, toties viņas vīrietis, visticamāk, kļūs bagāts un veiksmīgs, ja vien izdzīvos, protams!

DVĪŅI

Dvīņi ir sieva-spogulis. Gandrīz vai mistiska būtne, noslēpumaina un bīstama. Ir sievietes, kurām blakus vīrietis sevi redz kā lielisku varoni, ir sievietes, kurām blakus viņš jūtas kā neveiksminieks, un ir sievietes-Dvīņi, kuras zina, kas viņš ir patiesībā, tāpēc izlikties ir bezjēdzīgi. Šī sieviete redz vīrieša būtību, tāpēc viņas ir vislaimīgākās sievas, jo zināt par sevi visu ir gatavi tikai ļoti, ļoti labi vīrieši – īsti svētie, jo kaut kā taču viņi pacieš sievietes-Dvīņi iekšējos “briesmonīšus”.

VĒZIS

Vēzis ir ideāla sieva. Šo sievieti nav viegli pierunāt uz precībām, taču, ja tas ir izdevies, tad viņa sevi parādīs visā savā krāšņumā, jo viņa ir gudra, skaista un saimnieciska, ideāli ved mājsaimniecību, nevainojami rūpējas par bērniem un draudzējas ar vīra radiem, kā arī vienmēr atbalsta mīļoto un izdabā viņam, jo ģimene – tas ir galvenais, viņa to saka! Tam, kuram šie ģimenes pienākumi nebūs tik svarīgi, viņa parādīs, kur vēži ziemo!

LAUVA

Lauva ir sieva-karaliene. Apprecas viņas tikai ar tiem, kas nekavējoties var sniegt viņām veselu karaļvalsti, bet pēc tam savas karalienes dēļ iekarot jaunas zemes un noalgot veselu armiju uzticamu vasaļu. Vīrietis ar ambīcijām ir spēcīgs vīrietis, bet sieviete-Lauva sev blakus necietīs nekādus konkurentus, tāpēc katram ir jāspēj nodarboties ar kaut kādām savām lietām – sievietei-Lauvai ir jāmirdz, bet viņas vīram jānodrošina viņu ar visu nepieciešamo. Satikties viņi var tikai svinīgajās pieņemšanās reizi nedēļā, jā!

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

JAUNAVA

Jaunava ir gudra sieva, ļoti gudra, velnišķīgi gudra! Viņa visu saprot, viņai nekad neko nevajag paskaidrot. Ar viņu var parunāt par visu, viņa vienmēr atbalsta un dos arī kādu gudru padomu, ja vajadzēs. Viņa ir gan mīļotā, gan arī labākais draugs, tāpēc Jaunavu vīriem parasti ir ļoti maz draugu vai nav to pavisam, tāpēc tad, kad Jaunavām uznāk “melnie”, viņu vīriem nemaz nav kāds, uz kura pleca izraudāties, jo šādā brīdī sieviete-Jaunava izmantos visu savu gudrību, lai izsmalcināti kristu savam vīram uz nerviem, bet pēc tam viņa, protams, atvainosies un atzīs to, ka viņai nebija taisnība – kā visnotaļ gudra sieviete, protams!

SVARI

Svari ir sieva-kaķenīte. Mīļa, apburoša un tieša, taču pilnīgi nederīga mājsaimniecībā. No otras puses – kas gan tā par māju bez kaķenītes?! Tukša, auksta māja, nemājīgs dzīvoklis. Starp citu, ar kaķenītēm viss nemaz nav tik vienkārši, kā varētu likties – ja par sievieti-Svari nerūpēsies, nelolos viņu, nenēsās uz rokām un neļaus viņai aizņemt visu gultu, tad viņa apvainosies un aizies. Būs bezjēdzīgi viņai jautāt, kas nav tā, kā vajag, jo – viss!

SKORPIONS

Skorpions ir sieva-ragana. Īsta ragana, bez jokiem. Apburs ikvienu, bet pēc tam pieburs viņam slavu, panākumus un bagātību. Sievietes-Skorpiona vīru visi vienmēr apskauž, jo viņa sieva ir neparakstāmi skaista, satriecoši seksuāla un gudra – ideālā sieviete, bet viņas vīrs ir ideālais vīrietis – gudrs, harizmātisks un vienkārši “kruts”, tāpēc ka būtībā jau viņam nav kur likties! Dominē un pazemo – tāds ir sievietes-Skorpiona dzīves kredo!

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir cīņas draudzene – ar viņu var iet gan ugunī, gan ūdenī, gan izlūkos! Aiz vīra muguras slēpjas tikai tāpēc, ka no turienes ir ērtāk viņam padot patronas. Svarīgi ir saprast to, ka sievietes-Strēlnieka vīram tiešām vienmēr ir vajadzīgas patronas. Pirmkārt, viņam vajag tikt vaļā no konkurentiem, kurus nemaz neuztrauc tas fakts, ka viņu sieviete ir precējusies. Otrkārt, kaut kā taču ir jāglābjas ģimenes strīdu laikā, lai gan, būsim atklāti, mēģināt tikt vaļā no dusmīgas sievietes-Strēlnieka ir bezjēdzīgi. Te nepalīdzēs pat sprāgstoša granāta, ja nu vienīgi žēlabains kliedziens – es esmu pie visa vainīgs, bet tev ir taisnība, dārgā!

MEŽĀZIS

Mežāzis ir principiāla sieva. Viņai ir ļoti skaidrs priekšstats par to, kādai būtu jābūt laulībai, un viņa no tā neatkāpsies ne uz soli, tāpēc sievietes-Mežāži nekad neprecēsies ar pirmo pretimnācēju kaut kādas tur mīlestības dēļ. Viņas lieliski zina, ka laulība būs laimīga tikai tadā gadījumā, ja abi laulātie ir darināti no vienas “mīklas”. Problēma ir tajā, ka šī sieviete nepavisam nav darināta no “mīklas”, bet gan no kāda cieta koka, un savu “Buratīno” viņa izveidos ideālu, lai arī varbūt nāksies likt lietā cirvi, toties pēc tam ģimenē valdīs miers uz mūžīgiem laikiem.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir sieva, kas it kā ir, bet tajā pašā laikā viņas nav. Tajā ziņā, ka sievietes-Ūdensvīra ledusskapī grauzēji mierīgi var izdarīt pašnāvību, no katla, kas aizmirsts uz plīts, viņas vīram impozanti “piemiedz ar aci” makaroni, bet kaķis ne vienmēr bez alpīnistu ekipējuma var ielīst savā “podiņā”. Viss tas ir tāpēc, ka šīs sievietes uzskata, ka dzīve ir pārāk īsa, lai tērētu to uz kaut kādām nebūtiskām sadzīves lietām. Ģimenes dzīve – tas ir prieks, smiekli un jautrība, tāpēc vīrietim ar šādu sievieti nekad nebūs garlaicīgi.

ZIVIS

Zivis ir sieva-aktrise. Vīrs nekad nezina, par ko viņa domā patiesībā, kā arī viņam nav ne jausmas, ar ko viņa visu dienu ir nodarbojusies. Viņam pašam gan vienmēr ir ar ko nodarboties – pirmkārt, viņš visu dzīvi cenšas uzminēt, kas viņa mīļotā īsti ir, bet, otrkārt, viņam ir jābūt pelnītājam, saimniekam, mīlniekam un interesantam sarunu biedram, tāpēc ka, ja Zivs sievieti nenodrošinās, neaizsargās, neizklaidēs un nenoliks viņai pie kājām dāvanas – viņa aizpeldēs prom!

Pievienot komentāru