4 Zodiaka zīmes, kuras nekad neatzīs, ka viņi pārdzīvo par bijušo – pat ja tā arī ir

LAUVA

Tā kā Lauva ir ļoti lepna, šķiršanās salauž nevis viņas sirdi, bet gan ego. Lauva, protams, šo ievainoto ego slēps un turēs savu galvu augsti paceltu, turpinot dzīvot it kā pavisam normālu dzīvi, neizrādot, ka kaut kas būtu nogājis greizi. Lauva ies meklēs uzmanību un citas sajūtas, tādā veidā “uzlādējot” savu ego.

SKORPIONS

Lai gan Skorpions reti kad runā par savām jūtām, viņš patiesībā ir ļoti emocionāls. Viņš ir viena no “dziļākajām” Zodiaka zīmēm. Tieši tādēļ tad, kad viņa sirds ir salauzta, viņš to jūt ar visiem iespējamajiem jušanas receptoriem. Viņš jūtas bēdīgs, sāpināts, nodots, dusmīgs, nedrošs un apjucis vienlaicīgi. Šīs sajūtas paliek diezgan ilgu laiku, līdz viņš palēnām atkal cenšas savā dzīvē ienest harmoniju

AUNS

Auns reti kad atzīs, ka viņam rūp tas, ka attiecības ir beigušās, bet patiesībā viņam tiešām rūp. Zem viņa spēcīgās, neievainojamās dabas slēpjas pašpārliecinātības trūkums un bailes par to, ka viņš nav mīlestības vērts. Auns centīsies visus apkārtējos pārliecināt par to, ka viņam viss ir kārtībā, kā arī viņš ātri vien centīsies izmēģināt jaunas lietas, lai ātrāk tiktu pāri šīm sirdssāpēm.

VĒRSIS

Vērsis necieš pārmaiņas. Viņš tās ienīst. Ja Vērsis ilgi ir bijis attiecībās, viņam būs nepieciešams ilgs laiks, lai no tām “attaptos”. Sākumā viņš cietīs no nedrošības sajūtas un salauztās sirds sāpēm. Vērsis ar laiku centīsies apslēpt savas jūtas un mēģinās izskatīties vienaldzīgs, tomēr vienatnē ilgu laiku smagi pārdzīvos.

Pievienot komentāru