Sargeņģelis: 5 pazīmes, ka ar jums cenšas sazināties jūsu sargeņģeļi

Sargeņģelis

Sargeņģelis var likt par sevi manīt dažādi! Vai jums mēdz būt tāda sajūta, ka varat teikt – “ar muguras smadzenēm jūtu” vai “taureņi riņķo vēderā”? Varat to saukt arī par intuīciju vai instinktu, bet tieši tā par jums rūpējas jūsu sargeņģelis.

Daudzas izpausmes varat “norakstīt” uz vienkāršu sakritību rēķina, taču patiesībā tās liecina par neredzamu eņģeļa klātbūtni, kas ne tikai sargā jūs, bet arī cenšas uzvest uz pareizā ceļa. 

Lūk piecas pazīmes, kas liecina, ka ar jums cenšas sazināties jūsu sargeņģelis:

 

Mūzika

Jūsu garīgais sargātājs perfekti zina, kāda mūzika kādā dzīves brīdī jums ir nepieciešama.

Iespējams, jūs klausāties dziesmu, kuru ļoti sen neesat dzirdējis, bet iespējams, ka dzirdat to pirmo reizi mūžā.

Tas nozīmē, ka sargeņģelis cenšas sazināties ar jums un izraisīt noteiktas emocijas. Saikne caur skaņām ir viena no spēcīgākajām, tāpēc eņģeļi bieži vien izvēlas mūziku.

Uzmanīgi ieklausieties dziesmas tekstā, pievēršat uzmanību atkārtojumiem un ļaujiet sev sajust atklāsmi, kas tiek dāvāta no augšas. 

 

LASI ARĪ ŠO:  Tavs sargeņģelis, atkarībā no zodiaka zīmes

Sargeņģelis: Sapņi

Kādā brīdī varat ievērot, ka pēdējā laikā jūsu sapņus vieno kāda kopīga tēma. 

Piemēram, jūs pastāvīgi redzat kādu konkrētu lietu vai izjūtat kādu pazīstamu sajūtu, ko jau esat izjutis pirms tam, bet tad aizmirsis. 

Tas nozīmē, ka sargeņģelis cenšas jums pateikt kaut ko ar sapņu palīdzību. Nākamreiz mēģiniet pievērst uzmanību sapnim, kurš atkārtojas – tas var kļūt par nopietnu soli ceļā uz atklāsmi.

 

 

Smaržas

Jūsu sargeņģelis precīzi zina, kādi aromāti jūsos izraisa patīkamas asociācijas.

Dažreiz pēkšņi varat sajust kādu nostalģijas pilnu aromātu, kas kaut kad sen atpakaļ jums bija ļoti paticis, taču līdz nesenam laikam bijāt to pavisam izmetis no prāta. 

Tas nozīmē, ka jūsu garīgais palīgs cenšas izraisīt konkrētu asociāciju – mīlestību, skumjas, nemieru vai kaut ko citu.

Ja nostalģijas pilni aromāti seko jums dienu no dienas, iespējams, jums tiek dota iespēja piedzīvot kādu garīgu atklāsmi. 

 

KĀDAS VĒL SAJŪTAS JŪS VAR PIEMEKLĒT, ATRADĪSIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru