Iepazīsties ar katras Zodiaka zīmes NR.1 šķiršanās iemeslu

Kāzas pilnīgi noteikti ir viens no skaistākajiem dzīves notikumiem, taču pēc tam iestājas parastā ikdienas dzīve – ar saviem priekiem un arī savām problēmām! 

Daži patiešām iztur līdz beigām, nodzīvojot kopā ilgus kopdzīves gadus, taču dažiem tomēr nav lemts. Mūsdienās ir ļoti liels to pāru īpatsvars, kuri pēc dažiem gadiem laulībā tomēr izšķiras. Iemesli, protams, mēdz būt visdažādākie. Šoreiz esam apkopojuši katras Zodiaka zīmes galveno iemeslu, kāpēc viņu attiecībās bieži vien rodas plaisa, kas noved pie šķiršanās!

Lasi vēl: SADERĪBAS HOROSKOPS. Sieviete-Vērsis un vīrietis-Dvīnis.

 

AUNS

Viņu spītība un egoisms lielākajā daļā gadījumu noved pie attiecību izbeigšanās. Stājoties laulībā, Auniem vajadzētu apzināties to, ka attiecībās ir ļoti būtiski ņemt vēra arī partnera viedokli. Ģimene – tajā ietilpst vairāki ģimenes locekļi, nevis viens vienīgs Auns.

VĒRSIS

Vērši šķiras reti, taču gadās. Bieži vien pie šķiršanās noved materiālā attiecību puse. Ja ģimenē valda naudas grūtības, tad Vērsis kļūst ļoti viegli aizkaitināms un nervozs, tāpēc astrologi pilnīgi noteikti neiesaka Vēršiem stāties laulībā, ja viņi nav pārliecināti par savu vai sava partnera materiālo labklājību.

DVĪŅI

Dvīņi mīl komunicēt, tai skaitā arī ar pretējo dzimumu, kas bieži vien noved pie tā, ka viņu izredzētais sāk apšaubīt Dvīņu uzticību. Šo situāciju vēl vairāk pasliktina tas fakts, ka Dvīņi nemaz necenšas samazināt šīs komunikācijas apmērus, pat ne savas ģimenes dēļ.

VĒZIS

Vēzis pilnīgi noteikti ir ģimenes cilvēks, taču konflikti viņu ģimenē mēdz notikt. Radinieku dēļ. Īpaši piesardzīgiem vajadzētu būt tādos gadījumos, kad vīra vai sievas vecāki dzīvo kopā ar jauno pāri. Respektīvi, ja Vēži vēlas izvairīties no šķiršanās, būtu vēlams norobežoties no saviem radiniekiem.

LAUVA

Par Lauvas ģimenes nesaskaņu iemeslu varētu kalpot bērni. Kā bērnu audzināšanas metodes, tā arī bērnu neesamība. Turklāt Lauvām patīk izklaidēties, kas varētu viņus virzīt uz krāpšanu, bet gala rezultātā uz šķiršanos.

JAUNAVA

Veselība un darbs. Pirmkārt, šķiršanos var ierosināt kaut kādi laulātā partnera kaitīgie ieradumi. Otrkārt, nepatikšanas darbā vai tā trūkums var izraisīt veselu virkni konfliktu un gala rezultātā arī šķiršanos.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops!Lūk, kā iemīlas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji!

SVARI

Ar Svariem viss ir pavisam vienkārši. Pie šķiršanās bieži vien noved viņu emocionālais stāvoklis, respektīvi, viņu biežās histērijas, skandāli, strīdi un nepacietība. Kas ir pārsteidzoši, paši Svari no saviem partneriem gaida prasmi iziet uz kompromisiem un atrisināt problēmas bez liekām scēnām.

SKORPIONS

Krāpšana. Lai arī cik uzticīgi viņi attiecību sākumā būtu bijuši, ģimenes dzīve viņiem visnotaļ ātri apnīk un viņiem gribas daudzveidību. Kas ir pārsteidzoši, jau pirmajās attiecību dienās viņi kļūst ļoti aizdomīgi pret savu otro pusīti. Paradokss!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki novērtē brīvību. Pirmajos attiecību gados var šķist, ka Strēlnieks ir pierimis un apstājies, taču tā nebūt nav. Ar laiku viņš sāk saņemt emocijas no malas, kas bieži vien noved pie krāpšanas. Nesaskaņas ģimenē var izraisīt arī viedokļu atšķirības.

MEŽĀZIS

Karjera – klupšanas akmens Mežāža ģimenes dzīvē. Viņi ir nebeidzami darbaholiķi, kas gan dienu, gan nakti mēdz būt darbā, bet tas, protams, ļoti negatīvi ietekmē attiecības ar otro pusīti. Patiesībā Mežāža ģimenes dzīvē viss ir atkarīgs no tā, kā viņa izredzētais attiecas pret viņa karjeru. Ja tā tiek atbalstīta, tad pastāv iespēja šīs attiecības saglabāt.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir viena no tām retajām Zodiaka zīmēm, kuras pārstāvjiem pilnīgi noteikti nav izteiktas vēlmes apprecēties. Ja Ūdensvīrs tomēr ir nobriedis šim izšķirošajam solim, tad sadzīve – pirmais, kas var novest pie šķiršanās. Ūdensvīram ir ļoti grūti šķirties no sava bezrūpīgā dzīvesveida un neatkarības. Lai saglabātu laulību, Ūdensvīram vispirms ir jānomaina “es” uz “mēs”.

ZIVIS

Zivju problēma slēpjas viņu klusēšanā. Vispirms viņas visu patur pie sevis un klusībā cieš, bet tad, kad vairs to nespēj izturēt, izsaka partnerim visu savu neapmierinātību. Vairākas šāda veida scēnas, un, protams, ka jebkurš pieprasīs šķiršanos. Zivīm ir jāiemācās runāt par savām problēmām.

 

Pievienot komentāru