Šajās zodiaka zīmēs dzimst vislabākās sievas – gandrīz ideālas!

Šajās zodiaka zīmēs dzimst pašas labākās un mīlošākās sievas. Ja esi precējies ar sievieti, kas dzimusi vienā no šiem zvaigznājiem, tad zini, ka tev ir pamatīgi paveicies!

 

3. vietā  – VĒRSIS

Vērši kā tādi – neatkarīgi no dzimuma ir lieliski mīļotie cilvēki, jo būt blakus Vērsim nozīmē būt pārliecinātiem par to, ka jūs esat labās rokās. Šie cilvēki prot lutināt ne tikai sevi, bet arī savus mīļos. Viņi zina, kā nodrošināt sevi ar skaistām lietām un piepildīt dzīvi ar skaistiem notikumiem. Par tādiem cilvēkiem saka, ka viņi prot gan pelnīt, gan tērēt. Mēs mīlam Vēršus par viņu stabilitāti un precizitāti.

Bet ar ko īpašas un tik lieliskas ir tieši Vēršu sievietes?

Iemesli ir vairāki. Pirmkārt, viņas ir pašas, pašas uzticīgākās sievietes! Otrkārt, viņas zina, ko grib! Svārstīšanās no viena lēmuma uz otru viņai nudien nav raksturīga. Kā zemes stihijas zīmei, viņai patīk praktiskums un stabilitāte. Sev blakus jāredz kāds, kas ar abām kājām ir uz zemes, nevis lidinās pa mākoņiem. Svarīga ir arī drošības un komforta sajūta attiecībās.

Šīs sievietes būs patiess prieks vest uz kādu sabiedrisku pasākumu, jo viņas ir apveltītas ar lielisku humora izjūtu! Viņa ne tikai saprot citu jokus un sarkasmu, bet pati nāk klajā ar vissmieklīgākajām frāzēm un izteicieniem!

Vērša zvaigznājā dzimušai sievietei nav tipiska sievietes domāšana. Brīžiem liekas, ka viņa domā kā īsts vecis, turklāt tā labi padzīvojis, jo katrs viņas lēmums ir tik pārdomāts un rūpīgs! Vēršu sieviete ir spējīga tikt galā ar dažādiem pienākumiem visai ātri, ātri izlemjot, kāds būtu ātrākais darba padarīšanas veids. Reizēm viņai traucē viņas slinkums, taču citādi viņa ir ļoti prātīga. Turklāt, spēj saprast, kad attiecības ir jābeidz, neatkarīgi no tā, cik ļoti viņa otru mīl, it īpaši krāpšanas gadījumos! Krāpšanu viņa jums nekad nepiedos! Lai nu ko, bet tikai ne to! Tāpēc neizaiciniet likteni, un nemaz nemēģiniet spert tādu soli! Tad labāk vienkārši attiecības pārtraukt!

Arī Vēršu sievietēm ir savs raksturiņš! Viņas nekad neļaus citiem sevi pazemot vai publiski nomelnot! Ja nu tā gadās, tad Vērša sieviete spēs skaisti un galanti šo pāridarītāju “nolikt pie vietas”, publiski akcentējot šīs personas trūkumus un liekot viņam justies ļoti slikti!

Vēršu sieviete ir tāda, kāda viņa ir – ne vairāk, ne mazāk! Viņa neizliekas par to, kas nav. Turklāt, ja mīl, tad mīl no visas sirds un, par cik šī zīme ir ar vismazākajām nosliecēm uz partnera krāpšanu, viņa ir ļoti uzticīga un mīloša.

Jāpiebilst, ka šīm sievietēm intrigu vīšana un spēlīšu spēlēšana nav raksturīga! To, ko viņa saka, to viņa arī domā! Viņai “nē” nenozīmē “jā”, vai otrādi! Ar viņu nekas nav jāzīlē kafijas biezumos, vienkārši jāmēģina būt atklātam, un viss jāizrunā aci pret aci! Šīs sievietes par saviem vīriem nekad neko sliktu aiz muguras nesaka! Ja citas sievietes mēdz sūdzēties par vīru slinkumu, nekārtību vai sliktajiem ieradumiem, tad tādas lietas no Vēršu sievietes mutes nekad nedzirdēsiet! Viņa par vīru gatava runāt tikai to pašu labāko, jo viņa patiesi tic tam, ka viņas vīrs viņai arī ir pats labākais!

Šīs sievietes ir ne tikai lieliskas mājas darbos, bet arī gultā! Viņas zina, kā likt savam vīrietim justies pasakaini labi! Viņa nebaidās no eksperimentiem, bet gan vienmēr ir gatava izmēģināt kaut ko jaunu!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru