Kā noteikt sievietes raksturu pēc alkoholiskā dzēriena, ko viņa lieto?

Viskijs- to dzer par sevi pārliecinātas sievietes bez kompleksiem. Iedzerot viņas var būt neaprēķināmas un sastrādāt “podus”.   Apreibst ātri, bet no rīta viņas nemīl atcerēties vakardienas izgājienus, jo varēja sarunāt visādus brīnumus.

Tekila- ir priekš ekstravagantām, spridzeklīgām lēdijām. Viņas var būt karojošas, bīstamas, lai arī pēc pāris porcijām zibenīgi “nolūst”.

Rums+Kola- mīļākais dzēriens sievietēm, kuras mīl eksperimentēt ar visu. Viņas nepaspēj noreibt, kad jau atkal ir skaidrā, un bieži pazūd angļu stilā. Vārdu sakot ar viņām nebūs garlaicīgi.

Džins+ Toniks- šīs sievietes maz ko saprot, bieži runā par to, ko nesaprot, apreibst ātri un no rīta nevar atcerēties, kas ar viņām notika.

Sarkanvīns- šīs sievietes dod priekšrocību emocionālām un kaislībām personām. No ārpuses sieviete var būt ieturēta, bet iekšienē plosās vētra. Apreibst ne tik ātri, bet kad apreibst ir vienreizējas.

Lasi arī: Sieviete no Maskavas dzemdēja 60 gadu vecumā. Kā izskatās meitenīte un kā viņi dzīvo tagad

Baltvīns- ieturīgas, zin savu cenu, aukstas, sabiedrības lauvenes ar aprēķinu. Viņas vienmēr paliek skaidrā un ir ļoti uzmanīgas par saviem soļiem, ko sper.

Liķieris- tas ir priekš sievietēm, kurām patīk pavadīt laiku mājās. Viņas labi gatavo ēst un ir labas mājsaimnieces. Patīk dārgas dāvanas.

Alus- priekš sievietēm bez pretenzijām. Tās ir sievietes – “forši puiši”. Ar viņām ir ļoti viegli komunicēt. Viņas ir neaizvietojamas darba kolēģes.