Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (30.10. – 05.11.) labvēlīgās dienas!

Ceturtdiena, 2. novembris 

Katram no mums ir kaut kas tāds, ko mēs visu laiku atliekam uz vēlāku laiku. Šajā ceturtdienā to pilnīgi noteikti nevajadzētu darīt, taču nav arī ieteicams ķerties klāt vairākām lietām vienlaicīgi, jo tādā gadījumā pastāv risks netikt galā ar nevienu no tām. Esiet mierīgi, bet koncentrējušies uz darbu.

Atslēdziet emocijas, nedodiet ne sev, ne apkārtējiem tukšus solījumus un mierīgi ķerieties klāt visām svarīgajām lietām. Strādājiet līdz vēlam vakaram, jo nogurums šādās dienās pilnīgi noteikti nav šķērslis. Izredzes gūt Fortūnas labklājību un panākumus būs praktiski visiem.

Sestdiena, 4. novembris 

Šajā dienā veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums, taču ne pilnīgi visos brīžos. Tā kā šajā sestdienā iekrīt Pilnmēness, briesmas var draudēt ik uz soļa, tāpēc nebūtu vēlams dzīties pēc panākumiem.

Mērenība un pacietība – jūsu iespēja saglabāt visu to, ko agrāk dzīvē esat sasnieguši. Neskatoties uz Pilnmēnesi, šī solās būt ļoti stabila diena, jo tās pašas briesmas būs vien fikcija, emocionālais spiediens.

Svētdiena, 5. novembris

Šī būs nedēļas vislabvēlīgākā diena, jo Vērsis un dilstošais Mēness ir neticami pozitīva kombinācija. Pirmā diena pēc Pilnmēness ir piemērota pašanalīzei un kaut kā jauna uzsākšanai. Ņemot vērā to, ka tā ir svētdiena, jūs maksimāli varat izmantot to savu kļūdu labošanai. Vispirms noteikti padomājiet par sevi un savām problēmām, nevis apkārtējo.

Šīs solās būt ļoti labvēlīga diena mīlestībai – romantikai un randiņiem, flirtam un seksuālajām aktivitātēm. Tas pats attiecas arī uz finanšu jomu – uzticieties savai intuīcijai, un panākumi darbā vai biznesā pilnīgi noteikti neizpaliks!

Pievienot komentāru