4 Zodiaka zīmes, kurām ir lielas izredzes uzsākt jaunas attiecības līdz 2018. gada beigām

SKORPIONS

Jūs esat cilvēks, kas vienmēr ir bijis mazliet par gudru savam vecumam. Jūs redzat lietas daudz citādi, nekā to dara citi. Jums vienmēr ir bijis tāds skatījums. Jūs vienmēr esat bijuši vientuļie karotāji, kas dodas pats savu ceļu un koncentrējas uz saviem mērķiem. Kādu dienu pirms šī gada beigām jūs sastapsiet vienādi domājošu cilvēku, kuram ir visas īpašības, kādas jums nepieciešamas. Pa dzīvi jūs dodaties bez riskiem, taču esiet gatavi iepazīt cilvēku, kas liks jums tādus pieņemt.

ZIVIS

Jūs beidzot palaidīsiet vaļā pagātni, lai atrastu sevis cienīgu mīlestību. Tas nebūs cilvēks, kas vedīs jūs caur dzīvei vai liks jums uzdot sev jautājumus – viss, ko jūs dzīves laikā devāt citiem, beidzot tiks saņemts atpakaļ. Taču esiet ļoti uzmanīgi, ja tā notiek, jo cilvēki, redzot, ka esat laimīgi, darīs visu iespējamo, lai padarītu jūs nožēlojamu – viņi vilks ārā visus jūsu pagātnes grēkus.

VĒRSIS

Vēršiem šis ir bijis patiesi raibs gads, bet – ir bijušas arī zināmas grūtības. Ar prieku jāpaziņo, ka tagad – gada beigās, Vēršus sagaida patīkami pārsteigumi! Kādi tie ir? To mēs labāk neatklāsim. Varam pačukstēt, ka mīlestības jomā jums ies patiesi karsti!

 

Pievienot komentāru