4 Zodiaka zīmes, kuras nekad nevienam neļaus sev kāpt uz galvas

 

LAUVA

Lauva ir nudien lepna būtne, kura nekad mūžā neļaus nodarīt pāri ne sev, ne tuvākajiem!

Par vislielāko aizvainojumu uzskata mīļotā cilvēka publisku pazemojumu savu draugu priekšā – par šādu rīcību vēl ilgi cepsies.. varbūt, ka pat izbeigs attiecības.

Lauvai svarīga ir cieņa un uzticība – bez šīm lietām nu nekādīgi, tāpēc pat nemēģiniet izdarīt ko tādu, kas ir apšaubāms vai uzskatāms par nepieklājīgu rīcību!

Lauvas reti kad piedod, tāpēc esiet uzmanīgi!

JAUNAVA

Arī Jaunavas nav nekādi kājslauķi! Tos, kas pret viņiem tā izturas, Jaunava ātri noliek pie vietas. Un ziniet, viņš to izdarīs tik galanti un prasmīgi, bez jebkādām zemiska cilvēka pazīmēm, ka jūs nudien sajutīsieties neērti.

Jaunava prot atrast īstos vārdus īstajā brīdi, un ar sarkasmu ir uz “Tu”. Ar Jaunavām vispār labāk nevajadzētu pīties. Ja iespējams, tad ieturēt neitrālas attiecība, un kašķi nemeklēt!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir pozitīvi cilvēki, bet nevienos rāmjos nav ieliekami – NEKAD! Jūs varat mēģināt tik, cik jums uziet, bet visi jūsu pūliņi būs veltīgi. Šīs zīmes pārstāvji nav ne zem tupeles paliekami, ne ierobežojami, tāpēc samierinieties ar šo faktu!

Turklāt, Strēlnieks nekad mūžā jums neļaus sevi aizskart. Kaut arī šķiet jauks un patīkams, spēj būt bezgala nejauks un riebīgs.

Pievienot komentāru