7 vērtīgākās burkānu sulas īpašības; uzlabo redzi un atjauno aknas!

1. Stiprina imunitāti

Labāku līdzekli novājinātai imūnsistēmai neatrast, jo burkānu sula ļoti lielā daudzumā satur vitamīnus: C, A, PP, E, tāpēc dzeriet to, stipriniet savu imunitāti un neslimojiet!

2. Novērš sirds slimības

Beta-karotīns, ko lielā daudzumā satur burkānu sula, normalizē sirds muskuļa darbību.

3. Uzlabo redzi

01-carrot-eye-foods-that-look-like-body-parts-1

Kā jau augstāk tika minēts, burkānu sula ir spējīga uzlabot redzi, jo tā satur A vitamīnu, kas var ne tikai uzlabot redzi, bet arī novērst dažas acu saslimšanas.

4. Vēža profilaksei

Daudzi pētījumi ir pierādījuši, ka burkānu sulas lietošana samazina risku saslimt ar krūts, plaušu un resnās zarnas vēzi. Burkānu sula cīnās arī ar brīvajiem radikāļiem mūsu organismā un palēnina novecošanās procesu.

5. Pozitīvi ietekmē ādas stāvokli

Ja Jūsu āda ir sausa un iekaisusi, zvīņaina un ar sarkaniem plankumiem – organismam pietrūkst A vitamīns, jo tas aizsargā ādu no ārējās vides negatīvajiem faktoriem un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos.

morkovnyy-sok-2

6. Stiprina nervu sistēmu

Burkānu sula – tā ir ļoti labs veids, kā nomierināt nervus, tāpēc tā palīdz pret nogurumu, nervu pārslodzi, hipertensiju un stresu.

7. Aknu atjaunošanai

Burkānu sula nelielos daudzumos ir vajadzīgs dzert arī tad, ja vēlaties veikt ķermeņa attīrīšanu un detoksikāciju, tomēr šādā gadījumā sulai būtu vēlams pievienot krējumu vai saldo krējumu, kas palīdzēs A vitamīnam labāk uzsūkties.

Pievienot komentāru