7 Zodiaka zīmju pāri, starp kuriem valda īsta un patiesa draudzība

Skorpions + Zivis

Ūdens zīmes vienmēr ir emocionālas, tieši tādēļ tās veido lielisku draudzību. Šīs zīmes atļaus viena otrai nekautrēties par savām jūtām un pieņemt tās, nemēģinot tevi iepriecināt vai mainīt sarunas tematu. Tieši tādēļ līdzīgi intuitīvais Skorpions un Zivis meklē atbalstu viens otrā, it īpaši grūtos brīžos.

Vērsis + Vēzis

Vērsis ir fiksēta zīme, kas lepojas ar to, ka ir uzticams un pastāvīgs. Tajā pašā laikā Vēzis ir empātiska ūdens zīme, turklāt viņš ir lielisks klausītājs. Vērša uzticamība un Vēža līdzjūtība padara abus par stabiliem akmeņiem, kas veido stabilu un abpusēji apmierinošu saikni.

Mežāzis + Ūdensvīrs

Dažas no labākajām draudzībām uzplaukst starp blakus esošajām zīmēm. Šīs zīmes varbūt pilnībā nesatiek, tomēr to atrašanās blakus palīdz vienai otru labāk izprast. Mežāzis ir praktisks, bet Ūdensvīram labāk padodas iztēlošanās, tieši tādēļ abas zīmes būs ieguvējas kopīgās attiecībās.

Auns + Dvīņi

Šī kombinācija labi darbojas, jo apvieno divus zodiaka brīvos garus. Auna un Dvīņu savienības spēks palīdz maskēt katras zīmes individuāli vājos punktus. Dvīņi no savas puses nodrošina intelektuālo zinātkāri, bet Auns pienes centību un sparu, pastāv augsta iespējamība draudzības ietvaros izveidot sekmīgu biznesa plānu.

Lauva + Lauva

Vienādu zīmju kombināciju draudzības izdodas visai labas, jo šie cilvēki saprotas no pusvārda. Ja divi Lauvas spēj vienlaicīgi baudīt atrašanos uzmanības centrā, viņi patiesi var būt labākie draugi. Ja gadījumā tikai viens no viņiem plūks slavas laurus, draudzībai var pienākt pēkšņs gals.

Svari + Vēzis

Svārstīgie, neizlēmīgie Svari bieži vien vēršas pie draugiem pēc padoma. Kurš gan labāk spētu virzīt Svarus kā līdzjūtīgais Vēzis? Šī zīme labi zināma ar savu pozitīvo attieksmi pret jebkuru situāciju, tieši Vēzis var palīdzēt Svarus ievirzīt pareizajā ceļā. Līdzīgi, sociāli aktīvie Svari spēj izdabūt Vēzi ārā no čaulas.

Strēlnieks + Jaunava

Nepastāvīgām zīmēm visvairāk nepieciešama daudzveidība. Strēlnieks un Jaunava neļaus viens otram atslābt. Jaunava nav tik spontāna kā Strēlnieks, viņa visdrīzāk ir gatava sekot straumei, bet Strēlnieks pastāvīgi maina kustības virzienu. Papildus, Strēlnieka kāre pēc izglītības labi sader ar Jaunavas vēlmi uzsūkt informāciju.

Pievienot komentāru