Gandrīz katram no mums uznāk kāre pēc saldumiem, kas ir visnotaļ pašsaprotami, jo dzīvi kaut kā ir jāpadara saldāku!
Protams, ka veikalos ir pieejams ļoti plašs saldumu klāsts, taču neviens no tiem negaršos tik labi, kā mājās gatavots našķis, jo paša rokām gatavotais vienmēr ir sirdij tuvāks!
Granātāboli šokolādē – ne tikai skan labi, bet arī garšo vienkārši debešķīgi! Skābās granātābola sēkliņas savienojumā ar tumšo šokolādi – tā noteikti ir garša, kas neatstās vienaldzīgu! Viegli pagatavojams našķis, kas nesatur konservantus un var kalpot arī kā dāvana! Kurš gan nepriecātos saņemt dāvanā šādas konfektes?! Noteikti ir vērts pamēģināt!
Lasi vēl: Fotorecepte. Cepumu torte ar “Nutellu” bez cepšanas; tikai 15 minūtes un gatavs!
SASTĀVDAĻAS:
- 1 glāze granātābolu sēklas;
- 200 g tumšā šokolāde;
- 1 ēdamk. saulespuķu eļļa.
PAGATAVOŠANA.
Sadrupinātu melno šokolādi samaisa ar saulespuķu eļļu un kausē mikroviļņu krāsnī vai ar ūdens peldes palīdzību.
Ledus formiņās līdz pusei aizpilda ar šokolādi.
Katrā formiņā ieber 1 tējkaroti granātābolu sēklas.
Pilnībā aizpilda ar šokolādi.
Liek saldētavā (minimums uz 1 h).
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Recepte. Viegls un maigs biezpiena zefīrs; burtiski kūst uz mēles!