Aplūko savas plaukstas! Tas, kā novietotas līnijas, var daudz pateikt par tavu laulību un mīlas dzīvi

Ja labās rokas sirds līnija atrodas augstāk, tas nozīmē, ka esi labs mīlnieks un sirdsgudrs cilvēks. Tevi piesaista senas dvēseles. Tev vienalga, ko sabiedrība par tevi domā, tu dzīvo brīvi. Tu neesi tipisks mīlnieks, bet gan ļoti māksliniecisks un apdāvināts. Ar tevi mīļotajam cilvēkam pilnīgi nekad nebūs skumji vai garlaicīgi, jo tu zini kā iepriecināt un uzlabot garastāvokli!

Ja kreisās plaukstas līnija ir augstāka, tad tu esi pašpārliecināts un neatkarīgs, tev nav nepieciešama mīlestība, lai piepildītu savu būtību. Tev patīk izaicinājumi, lai arī tev ir zināmas vajadzības, tu nemeklē mīlestību.

Tu esi ļoti pragmatisks cilvēks, kurš attiecības izvēlas veidot ar kādu, kuru uzskata par lielisku draugu UN mīļoto cilvēku. Tā teikt – meklē divus vienā! Un tieši tā arī vajag darīt! Jāteic, ka cilvēki ar šādām plaukstām reti kad ir attiecību vai flirta iniciatori, drīzāk viņi ir tie, kurus kāds nomedī…

Ja abas līnijas ir vienādā augstumā, tu esi mierīga personība, kurai patīk rūpēties par citiem. Tev nepatīk pārmaiņas un tu kļūsi par lielisku tēti/māmiņu.

Attiecības patiešām ir tava niša – gan ar mīļoto cilvēku, gan ar bērniem! Tu lieliski izjūti otru cilvēku, un zini kā ar viņu apieties.

Kad runa ir par attiecībām ar sirds āķīti, tu vienmēr viņu uzklausīsi, un parūpēsies, lai viņa vēlmes tiek ņemtas vērā. Tai pat laikā, tev ir svarīgi šādu attieksmi saņemt pretī.

Kad runa ir par attiecībām ar bērniem, tu viņiem nežēlosi pilnīgi neko, un pretī saņemsi bezgalīgus mīlestības apliecinjumus.

Avots: higherperspectives.com

Pievienot komentāru