Pievieno šo sastāvdaļu ūdens glāzei, un tu sadedzināsi taukus un novērsīsi diabētu!

Tikai pievieno šo sastāvdaļu ūdens glāzei, un tu sadedzināsi taukus, pasargāsi sirdi un novērsīsi diabētu!

Tas būt neticams ieguvums visam ķermenim!

Saskaņā ar Amerikas sirds asinsvadu saslimšanas asociāciju, pirmajā vietā starp nāves cēloņiem ASV ir sirds slimības. Labākais veids kā pasargāt mūsu sirds veselību, ir ievērojot veselīgu uztura plānu.

Ūdens, kurā ir pievienots svaigs gurķis, ir ļoti noderīgs, ja runa ir par asinsspiediena pazemināšanu, kā arī tas samazina sirds slimības attīstības risku. Šim ūdenim ir arī daudzas citas labvēlīgas ietekmes uz veselību. Bet cilvēki bieži par šiem pozitīvajiem aspektiem vienkārši nerunā.

Pagatavošana:

Nomazgā bioloģiski audzētu gurķu un nogriež šķēli. Pievieno to stikla traukā ar diviem litriem ūdens. Pāris stundas novieto stikla trauku ledusskapī.

Gurķi nevar ārstēt osteoporozi, bet tie var padarīt jūsu kaulus stiprākus, pateicoties lielajam K vitamīna daudzumam, ko tie satur.

Osteoporoze pašlaik ir viena no visbīstamākajām slimībām, kas var ietekmēt cilvēkus neatkarīgi no viņu vecuma, un tā ļoti bieži ir atbildīga par kaulu lūzumiem un muguras sāpēm.

Šis dzēriens ir ļoti noderīgs, ja runa ir par noteiktu slimību profilaksi un ārstēšanu. Dažas no šīm slimībām ir alcheimera slimība, diabēts, acu slimības utt. Pārsvarā gurķi satur spēcīgus antioksidantus, kas samazina stresu, uzlabo smadzeņu darbību un novērš slimību attīstību, kas saistītas ar novecošanu.

Šis dzēriens mitrina, tonizē un nomierina ādu, pateicoties lielajam silikātu saturam, kas ir gurķos. Gurķu ūdens ir bagāts ar antioksidantiem, kas arī aizsargā ādu. Šīs gurķu īpašības ir ļoti noderīgs arī ārstējot pūtītes.

Gurķi satur daudz šķiedrvielu, tāpēc gurķu ūdens burtiski izvada visus toksīnus no ķermeņa. Gurķu ūdens ir viens no spēcīgākajiem detoksikācijas dzērieniem, kas palīdz atbrīvoties no ķermenī uzkrātiem toksīniem.

Un vēl kāds interesants fakts, izrādās, ka cilvēki, kuri izmanto šo dzērienu, nodrošina muskuļus ar nepieciešamajām barības vielām. Tādēļ, ja vēlies palielināt muskuļu apmēru, dienā patērē vismaz divas glāzes šī dzēriena.

Avots

 

Pievienot komentāru