Dabīgas zāles, kas mazina sāpes locītavās – pārbaudīta metode!

Mana vecmāmiņa bija ratiņkrēslā dēļ stiprām sāpēm locītavās, bet viņa sāka staigāt, pateicoties šai dabīgajai ārstēšanas metodei! Dalies, lai ikviens varētu par to uzzināt!

Pierādīta metode!

Sāpes kaulos, locītavās vai muskuļu ir izplatīta problēma vidēja un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Šīs problēmas rodas sakarā ar organisma vispārējā stāvokļa pasliktināšanos, jo tas noveco un mēs bieži atstājam novārtā rūpes par savu veselību. Tomēr sāpes locītavās, kaulos un muskuļos nav tā lieta, ko tev vajadzētu ignorēt – ja tās neārstē, sāpes var būtiski ietekmēt tavas kustību spējas.

Ar vecumu ķermenis piedzīvo daudzas izmaiņas. Muskuļi maina formu un izmērus, un kaulu blīvums samazinās, palielinot traumu un lūzumu risku. Kaut arī novecošana ir neizbēgama, ir viena dabiska recepte, kas var radīt brīnumus kaulu un muskuļu veselībai, tiesa, ja to lieto regulāri. Ārstnieciskais līdzeklis ir sens, un pagātnē to izmantoja mūsu vecvecāki. Tas satur tikai 3 vienkāršas sastāvdaļas un ir ļoti viegli pagatavojams.

Sastāvdaļas:

300 ml. 70% alkohola
100 ml. joda
10 aspirīna tabletes

Visas sastāvdaļas ir viegli pieejamas tavā vietējā aptiekā. Jods ir spēcīgs antiseptisks līdzeklis un var iznīcināt visus mikroorganismus, ar kuriem tas saskaras.

Pagatavošana:

Vispirms sajauc jodu un alkoholu, pēc tam sasmalcini aspirīnu un pievieno to maisījumam.

Ielej to stikla pudelē un atstāj 21 dienu tumšā un aukstā vietā.

Izmanto maisījumu, lai izveidotu kompresi, kuru vai uzklāt sāpīgajā zonā.

Ar šo līdzekli var iemasēt sāpošās locītavas un muskuļus, un tu ātri atbrīvosies no sāpēm.

Avots

 

Pievienot komentāru