Dzimšanas datums – kā tas ietekmē cilvēka raksturu un likteni?

7 – saprāta un gudrības simbols

Nav nejaušība, ka cilvēki, kuri dzimuši šajā “laimīgajā” datumā (viņiem patiešām vienmēr veicas) dievina lasīt, vienmēr ir gatavi apgūt ko jaunu un saistīt savu dzīvi ar intelektuālo darbību. Viņiem piemīt liels potenciāls zinātnē un izgudrojumos, viņi ir perfekcionisti. Viņu negatīvās īpašības ir noslēpumainība, aizraušanās ar strīdiem, sarkasms, tendence izolēties no apkārtējiem, spītība un aizkaitināmība.

8 – varas simbols

Cilvēki, kuri dzimuši šajā datumā, bieži vien atrod savu aicinājumu politikā, kļūst par ekspertiem un ļoti labi jūtas varas pozīcijās. Viņi ir egocentriski, ar noslieci uz mantkārību un vēlmi panākt vispārēju atzinību. Skaitlis 8 apzīmē augstus ienākumus un materiālos panākumus. Sirdsapziņas sajūta viņiem ir sveša, viņi ir pārmērīgi ambiciozi, diezgan cietsirdīgi attiecībā uz padotajiem un neiecietīgi pret cilvēkiem kopumā, tāpēc galvu reibinoši panākumi un liela nauda var šos cilvēkus sabojāt.

9 – viens no vissentimentālākajiem mēneša pārstāvjiem

Šie cilvēki ir labi draugi, romantiski dzīvesbiedri un interesanti biznesa partneri. Viņiem ir ļoti attīstīts rakstnieka talants, un viena no viņu spilgtākajām rakstura iezīmēm ir dāsnums, jo to atzīmē visi, kas kaut kādā veidā ir bijuši saistīti ar šiem cilvēkiem. Viņi ļoti viegli piedod apvainojumus, kā arī nepievērš lielu uzmanību citu trūkumiem. Viņi ir atbildīgi darbinieki, kuri nekad nepievils. Vienīgais, kam viņiem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību – savām finansēm, jo jebkura naudas summa ļoti ātri pazūd no viņu maka.

10 – viens no pretrunīgākajiem skaitļiem

Šis skaitlis sastāv no diviem sakrālajiem cipariem, kuru doma ir “vai nu visu, vai neko”. Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā ir raduši rīkoties vienkārši, viņi izvairās no intrigām, sarežģītiem pagriezieniem un viltīgiem plāniem, vienmēr izvēloties pašu acīmredzamāko ceļu. Viņi ir apveltīti ar tīru dvēseli un plašu sirdi, tāpēc viņi ir ļoti populāri savu draugu vidū un vienmēr piesaista sev apkārtējo uzmanību. Ieteikums šiem cilvēkiem – vizualizējiet savus mērķus un sapņus, jo Jums tie ir jāredz visās detaļās, lai tie taptu piepildīti.

11 – neviens cits skaitlis nav apveltīts ar tik lielu garīgo spēku

Jau no bērnības šie cilvēki izvēlas iekšējās attīstības un žēlsirdības ceļu. Materiālās vērtības viņiem rūp vismazāk, jo vispirms viņi cenšas rūpēties par savu dvēseli. Tādi cilvēki apzinās savu spēku, tāpēc ļoti rūpīgi vienmēr izvērtē visu to, ko runā, tāpēc viņu viedoklī patiešām būtu jāieklausās ļoti uzmanīgi, jo varat būt pārliecināti, ka šie cilvēki jau ir novērtējuši visas iespējamās viņu lēmumu sekas.

12 – nezūdoša enerģija un pozitīva attieksme pret dzīvi

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir apveltīti ar iekšējo harmoniju, spēku balansu, izcilām organizatoriskajām un komunikācijas prasmēm. Skaitlis 12 ir visas cilvēces sakrālais cipars, un šo faktu noteikti nevar norakstīt, jo vairākus tūkstošus gadu atpakaļ tieši šis skaitlis tika izvēlēts, lai noteiktu stundu un mēnešu skaitu, tāpēc tas nav nejauši, ka tieši šiem cilvēkiem bieži vien tiek uzlikta īpaša misija – viņi var mainīt pasauli uz labāko pusi!

13 – transformācijas simbols

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, neatstāj vienaldzīgu pilnīgi nevienu. Viņi visu savu dzīvi tiecas uz pilnību, viņu dzīvēs nepārtraukti notiek kaut kādas pārmaiņas – kā privātajā dzīvē, tā arī darbā, tāpēc vārds “stabilitāte” noteikti nav no viņu leksikas. Viens no viņu galvenajiem trūkumiem – neiecietība pret apkārtējiem, jo pēc kāda liela strīda viņi ļoti reti dos otru iespēju, pat ja šis cilvēks to tiešām būtu pelnījis, turklāt viņi ir diezgan slinki, kas bieži vien traucē viņu mērķu sasniegšanai.

14 – cilvēki, kas tic absolūtai brīvībai bez jebkādiem ierobežojumiem

Pat nemēģiniet šos cilvēkus ierobežot, jo tad viņi pazudīs no Jūsu dzīves. Viņi ir ļoti rūdīti, nespēj kontrolēt savas dusmas, tāpēc šādos brīžos labāk netrāpīties viņu ceļā. Viņiem ir ļoti izteikts seksuālais uzbudinājums, kas robežojas ar iekāri, tāpēc vēl kaislīgākus mīļotos noteikti būs grūti atrast. Pat atrodoties nopietnās attiecībās, viņi redzeslokā parasti tur vismaz vēl vienu cilvēku. Nereti šie cilvēki cieš neveiksmi biznesa jomā, jo šis skaitlis ir saistīts ar materiālo vērtību zudumu, tāpēc pret finansēm viņiem vajadzētu izturēties īpaši rūpīgi.

15 – izgudrotāji un sapņotāji

Viņiem jau no dabas ir ļoti daudz talantu, no kuriem ļoti daudzus viņi var arī īstenot savā profesijā, tomēr, lai atrisinātu pašus sarežģītākos uzdevumus, viņiem bieži vien trūkst pacietības un disciplīnas, kā arī jebkuras grūtības viņi ļoti ņem pie sirds, taču viņi nekad neizsaka savu neapmierinātību, jo ir raduši visu noklusēt. Šie cilvēki ir pārmērīgi jūtīgi un ļoti sāpīgi reaģē uz vismazāko kritiku. Viņiem ir augsti attīstīta līdzjūtības sajūta, tāpēc viņi daudz labāk kā citi spēj sajust otru cilvēku.

16 – dziļi domājošs un analītisks prāts

Cilvēki, kuri dzimuši šajā datumā ir atbildīgi, dāsni, savā veidā noslēpumaini un neatkarīgi. Viņi ir apveltīti ar lielisku intuīciju, jaunībā ir ļoti atvērti un nebaidās izteikt savas domas, taču pēc tam viņi kļūst daudz atturīgāki, noslēgtāki un uzmanīgāki. Ja šie cilvēki ir izlēmuši uzsākt attiecības, tad tas nozīmē, ka viņu jūtas ir spēcīgas un nopietnas, tāpēc viņi ir ļoti jūtīgi un lojāli partneri.

17 – ļoti izturīgi cilvēki

Tas ir pārsteidzoši, kā tik spēcīga fiziskā būtība var tikt apvienota ar tik ievainojamu dvēseli. Ja vēlaties iekarot šī cilvēka sirdi, tad izrādiet savas simpātijas, jo cilvēki, kas dzimuši šajā datumā necieš liekulību un melus. Jau no bērnības viņu delikātais raksturs necieš kritiku, tāpēc viņiem ir ļoti grūti samierināties ar atteikumu. Vārds “nē” automātiski izsauc viņos dusmas un agresiju. Ja viņi kaut kam tic, pārliecināt viņus par pretējo ir gandrīz neiespējami.  Šie cilvēki mīl pastiprinātu uzmanību un bieži vien viņi kļūst par radošu cilvēku iedvesmas avotiem.

18 – taisnības simbols

Šie cilvēki ir gatavi līdz pēdējam aizstāvēt ne tikai savas, bet arī draugu un kolēģu intereses, tomēr, neskatoties uz to, viņi ir visnotaļ konservatīvi – jebkurā situācijā viņi pamatojas tikai uz savu personīgo pieredzi un zināšanām, ļoti reti ieklausoties citu cilvēku viedokļos. Šis ir aristokrātu skaitlis, viņi stipri cietīs un var iekrist arī depresijā, ja kaut kādu iemeslu dēļ tiek aptraipīta viņu reputācija, tāpēc viņi darīs visu, lai to atjaunotu. Šie cilvēki ir ļoti norūpējušies par savu izskatu un to, cik pievilcīgi viņi ir citu acīs. Tā kā viņi ir raduši rīkoties visnotaļ piesardzīgi, bieži vien viņi nokļūst diezgan kuriozās situācijās. Romantiskajās attiecībās augstāk par visu viņi stāda savstarpēju cieņu, tāpēc bieži vien tādiem cilvēkiem ir ļoti dziļa emocionālā saikne ar mātēm, kuru morālais atbalsts un iedrošinājums viņiem ir ļoti svarīgs.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk!

Pievienot komentāru