Dzimšanas datums – kā tas ietekmē cilvēka raksturu un likteni?

Jau gadsimtiem ilgi cilvēki izjūt skaitļu noslēpumaino ietekmi pār savu dzīvi, jo skaitļi ir mums visapkārt un tiem ir sava būtiska nozīme. Visus maģisko skaitļu noslēpumus mēs nekad neatklāsim, taču varam Tev atklāt kādas spējas Tev ir piešķīris Tavs dzimšanas dienas skaitlis un ko tas par Tevi liecina!

Mēs visi zinām, ka cilvēku un viņa dzīvi ietekmē gan tas, kādā zodiaka zīmē viņš ir dzimis, gan tas, kādā gadā un, protams, ka arī dzimšanas dienas datumam ir sava būtiska nozīme, kas var mums palīdzēt ielūkoties dziļāk sevī un saprast, kāpēc esam tādi, kādi esam! Ticēt tam vai nē – katra paša izvēle, taču, lai arī cik skeptiski kāds no mums būtu noskaņots, arī viņam jāatzīst, ka skaitļu maģijā kaut kas tomēr ir!

1 – ar to jau viss ir pateikts

Tas ir radošu, oriģinālu un ļoti neatkarīgu cilvēku skaitlis. Viņu pašpietiekamībai ir divas puses – no vienas puses viņi ir ļoti pārliecināti par sevi un bieži vien kalpo kā piemērs apkārtējiem, no otras puses – individuālisti un egoisti, kuri noteikti nav gatavi rēķināties ar citu cilvēku viedokli. Bieži vien viņi nonāk līderu un iniciatoru lomās, jo viņiem ir ļoti spēcīgs novatoriskais gars un apņēmība. Šie cilvēki ir pietiekami ambiciozi un, lai sasniegtu savus mērķus, viņi ir gatavi riskēt. Viņu negatīvās rakstura īpašības ir impulsivitāte, augstprātība un stūrgalvība, kā arī viņiem ir ļoti grūti izrādīt savas jūtas, pat vistuvākajiem cilvēkiem.

2 – šie cilvēki atšķiras ar paaugstinātu jūtību

Jebkura cilvēka lūgumu, pat ļoti mazpazīstama, viņi noteikti neatstās bez uzmanības. Skaitlis 2 ir līdzsvara un spēcīgas savienības simbols, tāpēc šie cilvēki ir lieliski biznesa partneri, kolēģi, draugi un dzīvesbiedri. Mīlas stāsts, kas līdzinās pasakai – tas noteikti ir par viņu attiecībām. Bieži vien viņi nonāk starpnieku un šķīrējtiesnešu lomās, jo viņi ir lieliski diplomāti – godīgi, izglītoti un audzināti. Skaitlis 2 ir mākslinieku un romantiķu sakrālais skaitlis, šie cilvēki ļoti labi strādā komandā, taču tajā pat laikā viņi nevēlas uzņemties iniciatīvu un viņiem noteikti nepatīk atrasties uzmanības centrā. Viņu pārmērīgā kautrība bieži vien ir lielākais klupšanas akmens dažādu problēmu risināšanā, bet otra viņu jūtīgā rakstura galējība ir tieksme uz depresiju.

3 – komunikācijas, mākslinieciskās iztēles un radošā intelekta skaitlis

Tas ir sadarbības un neitralitātes simbols. Šajā datumā dzimst nenogurstoši optimisti, kuri prot būt laimīgi un baudīt dzīvi. Viņi ir apveltīti ar lielisku humora izjūtu un labu intuīciju, šo cilvēku domās noteikti būtu vērts ieklausīties. Tāpat kā tiem, kuri dzimuši 2. datumā, arī 3. datumā dzimušo jūtīgā daba var novest līdz galējībām, jo skumjos un bēdīgos brīžos arī viņiem ir nosliece uz depresiju un problēmu pārspīlēšanu.

4 – atbildīgi, godīgi, nopietni un uzticami cilvēki, kuri nebaidās no izaicinājumiem

Tas nav nejauši, ka šiem cilvēkiem bieži vien tiek lūgta palīdzība, kas arī netiek atteikta. Cilvēki, kuri dzimuši 4. datumā, ir apveltīti ar izcilu biznesa reputāciju, viņi ir spējīgi paša spēkiem sasniegt ļoti labu stāvokli sabiedrībā. Liekas, ka nav tāda darba, kas viņiem nebūtu pa spēkam, ļoti daudzi šajā datumā dzimušie ir pievērsušies eksaktajām zinātnēm. Viņi ļoti saprātīgi izturas arī neveiksmju brīžos, jo uztver neveiksmes kā neizbēgamu dzīves sastāvdaļu. No savām kļūdām viņi prot izdarīt pareizos secinājumus un līdz ar to izmantot tos savā labā, turklāt visas grūtības un šķēršļi viņu ceļā “iekurina” viņos aizrautības un azarta dzirksti, nežēlojot nekādus spēkus, sasniegt vēlamo.

5 – brīvības simbols

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir avantūristi un piedzīvojumu meklētāji, viņi ir ļoti sabiedriski, ziņkārīgi un universāli cilvēki. Bieži vien šis skaitlis ir ģēniju zīme, kā arī 5. datumā dzimušajiem ir tieksme uz misticismu, jo viņus pievelk viss noslēpumainais, dīvainais un nezināmais. Galvenais padoms, kuru gribas dot šiem cilvēkiem – piebremzējiet! Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus un neskrieniet notikumiem pa priekšu, jo Jūsu nepacietīgā daba un vilkme uz ātru lēmumu pieņemšanu var izspēlēt ar Jums ļaunu joku un padarīt nelaimīgus.

6 – tas ir mīlestības un savstarpējās sapratnes, godīguma un uzticības, kā arī ģimenes un draudzības simbols

Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā datumā, piemīt ļoti stipri attīstīta atbildības sajūta, mākslinieciskie talanti un tieksme uz humanitārajām zinātnēm. Viņi ir augstsirdīgi un palīdz citiem ne tikai ar praktisku padomu, bet arī atbalsta finansiāli. Viņi ir lieliski draugi, kuriem noteikti var uzticēt pat visintīmākos noslēpumus, tomēr šis skaitlis ir saistīts arī ar greizsirdību un privātīpašniecisku nostāju. Šie cilvēki ir diezgan spītīgi un uzmācīgi, kā arī viņiem patīk saņemt glaimus.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk!

Pievienot komentāru