FEN-ŠUI NOSLĒPUMI. 3 lietas, no kurām steidzami vajadzētu atbrīvoties!

No austrumu fen-šui filozofijas skatu punkta ļoti daudzas lietas nes sev līdzi negatīvo enerģiju. Lai nenobloķētu labvēlīgās Ci enerģijas cirkulāciju savās mājās, no šīm lietām nekavējoties vajadzētu atbrīvoties uz visiem laikiem!

Dažreiz normalizēt atmosfēru un celt labklājību palīdz talismani – piemēram, sapņu ķērājs vai krupis ar monētu mutē. Arī mājas mīluļi tiek slavēti ar savu pozitīvo enerģiju, tāpēc varbūt jums jāiegādājas kaķis – labākais dziednieks no dzīvnieku pasaules. Par kaķu dziedinošo spēku zina ļoti daudzi, taču retais zina to, ka akvārijs ar zivtiņām var atnest bagātību un labklājību.

Lasi vēl: MISTISKIE KAĶI. 10 noslēpumi, kurus glabā tavs mājas mīlulis!

 

Pirmkārt, jums vajadzētu atbrīvoties no visiem vecajiem sīkumiem – piemēram, apaviem vai apģērba, kuru jau sen kā neviens vairs nevalkā, jo “uzkrāšana” – tas ir pirmais solis ceļā uz sliktu noskaņojumu un neveiksmēm. Ja jums ir žēl savu veco un saplīsušo zābaku, tad aiznesiet tos uz remontu un piešķiriet tiem jaunu izskatu, jo saka, ka visas vecās lietas bloķē enerģiju tik ļoti, ka iedzen cilvēkus depresijā. Tas pats attiecināms arī uz mēbelēm, par kurām ļoti daudzi ekstrasensi izsakās visnotaļ negatīvi – vecas mēbeles ir nolādēšanas un lāstu magnēts!

old_shoes

Otrkārt, atbrīvojieties no visām tām lietām, kas ir saplaisājušas, tai skaitā arī stikls, jo fen-šui speciālisti uzsver, ka īpaši negatīvi uz mūsu enerģētiku iedarbojas saplaisājuši trauki. Atsevišķu pieminēšanu ir pelnījis stikls, visbīstamākais – saplaisājušas loga rūtis. Fen-šui tas ir ļoti bīstams signāls, jo caur tādu stiklu jūs nevarat saņemt pozitīvo enerģiju no ielas, kā arī negatīvā enerģija nekur nevar aiziet – jūs esat lamatās!

brokenwindow-1

Treškārt, jums jāatbrīvojas no visa tā, kas jums atgādina par cilvēkiem, kuri jums nepatīk, jo kopā ar šīm lietām blakus jums atrodas arī negatīvas domas. Tās var būt gan fotogrāfijas, gan apģērbs un aksesuāri, zīmējumi, gleznas, talismani utt. Īpaši bīstamas ir fotogrāfijas, jo tās var piesaistīt lāstus.

Two teenage girls fighting

Lasi vēl: Uzzini, ko tev pilnīgi noteikti nevajadzētu fotografēt un ko nedrīkst darīt ar fotogrāfijām!

Pievienot komentāru