Formula, kas tev palīdzēs noteikt, cik garš varētu būt tavs bērns

Katra māte noteikti ne vienu reizi vien ir aizdomājusies par to, kāds būs viņas bērns, kad izaugs. Dažus bērna parametrus noteikti var uzminēt, bet dažus visai labi paredzēt. 

Zinātnieki ir noskaidrojuši, kā var izskaitļot gaidāmā bērna auguma garumu. Būtībā jau šajā formulā nav nekā jauna, jo to izmantoja jau 20. gadsimta 70. gadu sākumā. Speciālisti šo aritmētikas metodi ir tikai nedaudz papildinājuši, un mēs tev piedāvājam ar to iepazīties, aprēķinot sava bērna iespējamo auguma garumu!

Lasi vēl: Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību!

 

Lai uzzinātu, cik garš būs puisītis, kad izaugs, ir nepieciešams saskaitīt kopā abu vecāku augumu garumus, pieskaitīt šai summai vēl 13 centimetrus un izdalīt uz divi.

Lai uzzinātu, cik gara būs meitenīte, kad kļūs pieaugusi, ir jāsaskaita kopā abu vecāku augumu garumi, jāatņem no šīs summas 13 centimetri un tieši tāpat jāizdala uz 2.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri dzimuši “laimes krekliņā”

Daudzo eksperimentu laikā zinātnieki ir pamanījuši arī to, ka jaunākie bērni bieži vien mēdz būt īsāki par vecākajiem. Protams, ka liels sakars ir arī starp auguma garumu un apstākļiem, kuros bērns ir audzis – ekoloģiju, barošanu, fiziskajām aktivitātēm. Ģenētika, kā ir parādījuši dažādi pētījumi, ir tikai viens no faktoriem, kura lomu auguma garuma noteikšanā var novērtēt uz 70 – 80 %.

 

Pievienot komentāru