HOROSKOPS. Kuras zodiaka zīmes skūpstās vislabāk, bet kuras – ne tik ļoti

5. vietā – LAUVA

Lauvas ir ļoti lieli romantiķi, kā izrādās, tāpēc arī skūpstās ļoti kaislīgi. Ar skūpstu spēj parādīt savas jūtas un kāri pēc otra.

6. vietā – VĒZIS

Vēzi vienmēr skūpstīsies tā, lai otram patiktu. Vēži parasti pielāgojas otra cilvēka skūpstīšanās tehnikai, tai pat laikā nezaudējot savu.

7. vietā – SVARI

Mīl romantiskus skūpstus, tādus, kādi redzami filmās. Šī zīme vislabāk izprot skūpsta jēgu.

8. vietā – AUNS

Auna skūpsti ir kaislīgi un bezgala izjusti. Šīs zodiaka zīmes labākos skūpstus var izjust tad, kad viņš ir iemīlējies.

9. vietā – ŪDENSVĪRS

Kaut arī Ūdensvīrs īpaši nemāk izpaust savas jūtas, to viņa vietā spēj pateikt viņa skūpsts. Ja skūpsts ir “nekāds”, tad arī jūtas pret otru ir tādas pašas… ja skūpsts ir pasakaini kaislīgs, tad zini, ka viņš tevi mīl!

10. vietā – DVĪŅI

Dvīņi skūpstus neuztver nopietni, tāpēc ik pa laikam skūpstoties gadās pasmieties.. iespējami arī neveikli brīži. BET, kad Dvīņi pie otra ir pieraduši, tad arī viņa skūpsti kļūst daudz prasmīgāki un jutekliskāki.

11. vietā – JAUNAVA

Attiecību sākumā var būt dažādi. Iespējams, ka Jaunava sevi ierobežo arī pauzdama mīlu, tādēļ tās skūpsti ir mierīgi, ne pārāk kautrīgi, bet arī ne pārāk agresīvi. Tomēr, laika gaitā parādās Jaunavas mežonīgā puse, un viņa labākos skūpstus izjūt tie, kurus viņš mīl.

12. vietā – MEŽĀZIS

Mežāzis neskūpstīs kuru katru, tāpēc pie viņa skūpstiem tiek tikai retais. Un šeit pat jāsaka, ka tikai tā mazā daļa, kas ir skūpstījusies ar Mežāzi, vislabāk spēs pateikt, kā ir patiesībā…

Pievienot komentāru