Kardinālas pārmaiņas kādas polietes dzīvē, kura jau 3 gadus ēd tikai augļus un 2 gadus netīra zobus


Vēl pirms 3 gadiem dizainere Tīna Stoklosa dzīvoja drūmajā Varšavā, svēra 83 kg, un viņai nebija nekādas privātās dzīves. Visu savu brīvo laiku viņa veltīja dažādu diētu meklējumiem, lai notievētu. Šodien viņa dzīvo uz eksotiskas salas, ir smalka kā modele un gatavojas kāzām ar 26 gadus vecu beļģu puisi.

Gūt tādus panākumus 39 gadus vecajai sievietei palīdzēja pāriešana uz pilnīgu augļu uzturu un atteikšanās no jebkuriem citiem produktiem.

39 gadus vecā Tīna Stoklosa no Polijas un 26 gadus vecais Saimons Bī no Beļģijas ir frutārisma piekritēji. Jau vairākus gadus viņi uzturā lieto vienīgi svaigus augļus un stāsta par savu dzīvi Instagramā, kur viņiem jau ir ap 40 tūkstošiem sekotāju.

Pirmo reizi Tīna izmēģināja augļu diētu pirms pieciem gadiem, kad centās notievēt uz Ziemassvētkiem. Jau pēc pirmās nedēļas viņa sajuta, ka ne vien strauji zaudē svaru, bet iegūst arī lielisku pašsajūtu. Lai gan uzreiz krasi mainīt savu uzturu viņai neizdevās, un pēc trīs augļu ēšanas nedēļām Tīna atgriezās pie ierastā uztura.

Lai izvairītos no eiropiešu virtuves kārdinājumiem, Stoklosa no Polijas pārcēlās uz Bali, cerībā pie tālajiem krastiem gūt jaunus gastronomiskos iespaidus no eksotiskajiem augļiem. Un tajā viņa nekļūdījās: uz salas varēja izbaudīt dažādas augļu delikateses, kā arī daudzveidīgas pludmales un fantastiskus saulrietus.

Bez tam, izvēloties augļus vietējā tirgū, viņa iepazinās ar 26-gadīgo Saimonu, ar kuru vēlāk nodibināja stipru augļēdāju ģimeni.

Tā Tīna izmainījās, salīdzinājumā ar to, kāda viņa bija pirms 10 gadiem

Pa trim frutārisma gadiem Tīna nometa 32 kg svara. Tagad viņa izskatās daudz jaunāka un jūtas pilnīgi vesela un laimīga. Taču visvairāk šajā stāstā izbrīna tas, ka Tīna jau 2 gadus netīra zobus. Pēc trim jaunā tipa uztura gadiem Tīna devās pie zobārsta ar nolūku veikt profilaktisko apskati. Kā izrādījās, sievietes zobi bija ideālā stāvoklī, un nekāda ārstēšana tiem nebija nepieciešama.


Tīna ar duriānu kasti. Tie ir ārkārtīgi veselīgi, taču ļoti smirdīgi augļi.

Šo interesanto faktu Stoklosa izskaidro ar to, ka viņas zobi paši attīrās, ēdot augu pārtiku, kad tie nonāk kontaktā ar augļu šķiedrām. Bet kādas ir jūsu domas par frutārismu?

Pievienot komentāru