Ko par tevi stāsta tas, kādā krāsā ir tava guļamistaba

1. Pelēks

Grey-Modern-Apartment-Bedroom-with-Soft-Carpet-Floor

Pelēko krāsu izvēlas minimālisma piekritēji. Bieži vien viņu guļamistaba izskatās pēc īsta kosmosa kuģa ar plazmas televizoru un supermūsdienīgu mūzikas centru. Cilvēki, kas dod priekšroku šai krāsai, ir ļoti centīgi un darbu mīloši, viņi mīl daudz laika pavadīt guļamistabā, kur pilnībā atslābinās un uzlādē savas baterijas pēc garas un grūtas darbadienas. Par laimi, pelēks ir ne tikai moderna un mūsdienīga krāsa, bet sienas jebkurā šādas krāsas tonī spēj arī nomierināt. Šīs krāsas pielūdzējiem piemīt līdzsvara izjūta it visā, un viņi maksimāli cenšas savu dzīvi vienkāršot. Viņi mīl kārtību, tā kā ne tikai viņu guļamistabā, bet arī visā dzīvoklī valda nevainojama tīrība.

2. Dzeltens

Yellow-Bedroom-Color-Scheme

Šī ir avantūristu un sapņotāju krāsa. Pietiekami bieži šo krāsu izvēlas tieši māksliniecisko profesiju pārstāvji. Dzeltenās krāsas piekritēji ir bezgala harizmātiski un jautri, visas sarunas ar viņiem vedas viegli. Parasti viņiem ir daudz draugu, ar kuriem kopā viņi mīl pavadīt daudz laika, tai skaitā arī ceļot. Ja jūs izvēlaties dzelteno krāsu, tad, iespējams, Jums trūkst laika, lai pabūtu divatā ar sevi, vienkārši padomātu un pasapņotu. Jūs atrodaties pastāvīgā kustībā, jūsu dzīve ir pilna dažādiem notikumiem. Visizplatītākais ir olu čaumalu tonis, spilgti dzeltenu krāsu izvēlas reti kurš.

3. Oranžs

Attractive-Orange-Bedroom

Cilvēki, kas izvēlas oranžo, ir līdzīgi tiem, kuri interjerā dod priekšroku dzeltenajai krāsai – komunikabli un bezbailīgi ļaudis, kuri mīl piedzīvojumus, ceļojumus un jaunas iepazīšanās. Ja jūs pievelk tieši oranžā krāsa, tad jūs esat cilvēks “svētki”. Rakstura ziņā mierīgāki cilvēki izvēlas persiku toni. Viņi mīl pasapņot un ieklausīties savā intuīcijā. Atcerieties, ka ļoti spilgti oranžs var arī nogurdināt!

Lasi vēl: 11 attapīgi veidi, kā izmantot tējas maisiņus; rozes būs pateicīgas!

4. Zils

sofa1_EL_25oct12_pr_b_639x426

Zilajam ir ļoti daudz toņu – no maigi gaišzila līdz piesātinātam ultramarīna tonim un pat indigo. Praktiski visās reliģijās zilā krāsa simbolizē garīgumu. Visiem šīs krāsas cienītājiem ir kaut kas kopīgs – viņi ir lojāli, mīl kārtību un viņiem ir viens vai divi ļoti tuvi draugi, ar kuriem viņi uztur draudzību mūža garumā. Guļamistabā viņiem viss parasti ir sakopts un katrai lietai ir sava vieta, kā arī viņi nekad neaizmirst, kur konkrētās lietas stāv.

5. Brūns

Brown-interior-designs-16

Brūnās krāsas piekritēji ir piezemēti, godīgi un pašpārliecināti. Uz viņiem noteikti var paļauties, viņi ir vienkārši un vienmēr tur savu vārdu. Viņi mīl pavadīt laiku brīvā dabā, vīrieši – medīt, makšķerēt un iet pārgājienos. Interjerā viņi dod priekšroku vienkāršai greznībai, izvēloties dārgas un kvalitatīvas mēbeles, dabīgus materiālus un audumus.

6. Melns

inspiration-ideas-modern-black-bedroom-furniture-buy-furniture-ideas-and-design

Melnā ir seksualitātes un noslēpumainības krāsa. Tiem, kas to dievina, ļoti svarīgs ir prestižs, vara un privātums, jo guļamistaba viņiem ir sava veida svētnīca. Šādi cilvēki ir neatkarīgi un stipri, viņiem ir augstas prasības pret sevi un apkārtējiem, reizēm vērojama nosliece uz hiperkontroli. Ja esat izlēmis istabu veidot melnajos toņos, tad atrunāt jūs ir gandrīz neiespējami, un jums noteikti ir pilnīgi vienalga, ka melnā guļamistabai ir visai smaga krāsa.

7. Zaļš

Lime-Green-Bedroom-Color

Zaļā ir diplomātu krāsa. Visticamāk, ka jūs neciešat skandālus, drāmas un divdomību. Jūs esat pacietīgi, pieklājīgi un mierīgi. Atrašanās zaļā istabā noņem stresu, tā kā, ja pēdējā laikā jūsu dzīve ir nedaudz zaudējusi kontroli pār sevi, labāku krāsu guļamistabai neatradīsiet!

 

Pievienot komentāru