Kura zodiaka zīme jums nekad neliks skumt, bet kura – nekad neatbildēs uz telefona zvaniem?

Svari

Par: Saskaņā ar zvaigznēm, Svari ir paši labākie skūpstītāji. Viņi ir fantastiski flirta meistari, kas liks jums justies pievilcīgiem.

Pret: Viņi necieš konfliktus, tādēļ parasti cenšas no tādiem izvairīties, tādēļ jums atliks vien minēt, kas patiesībā notiek un par ko Svari domā.

Skorpions

Par: Attiecības ar šo zodiaka zīmi parasti ir ļoti dziļas un piepildītas – gan emocionālā, gan seksuālā ziņā. Viņos ir ļoti daudz kaisles.

Pret: Kaisle ir gan laba, gan slikta īpašība. Skorpioni mēdz būt tik ļoti kaislīgi un nopietni par savām jūtām, ka tas reizēm ir tik daudz, ka jāsāk pat mazliet baidīties.

Strēlnieks

Par: Jautri un optimistiski. Viņi ir atvērti jaunām izjūtām un piedzīvojumiem, turklāt viņiem ļoti patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Pret: Viņiem nemitīgi nepieciešams kas jauns, tādēļ ilgstošas un monotonas attiecības var nebūt tas, kas viņus piesaista. Viņi paši mēdz sapiņķerēties savās jūtās, tādēļ jūs nekad īsti nezināsiet, kādā attiecību stadijā pašlaik atrodaties.

Mežāzis

Par: Viena no visuzticamākajām un drošākajām zodiaka zīmēm, tādēļ jums nekad nebūs jāsatraucas par to, vai viņi jums ir uzticīgi. Viņiem nav nepieciešami svētki, lai liktu jums justies īpašiem, jo viņiem patīk to darīt spontāni.

Pret: Viņi mēdz būt pat pārlieku kontrolējoši, šādi vienkārši smacējot jūs pašus. Mežāži mēdz manipulēt pār cilvēkiem, kad viņi to nemaz nenojauš.

Ūdensvīrs

Par: Ļoti unikālas personības, kas vienmēr cenšas uzzināt kaut ko jaunu, ar viņiem ir komfortabli un viegli, vienmēr varat būt paši un neko netēlot.

Pret: Reizēm viņi pārlieku daudz iegrimst sevī, turklāt savās domās, nevis jūtās. Ar jūtām viņiem rodas problēmas. Turklāt viņi mēdz būt pārāk agresīvi, ja viņiem neizdodas kontrolēt situāciju.

Zivis

Par: Viņi spēj pilnībā izprast jūs un jūsu jūtas. Viņi liks jums sliktos brīžos smieties, turklāt viņi būs ne tikai labs partneris, bet arī labs draugs.

Pret: Zivis ir pārāk jūtīgi, turklāt mēdz noslēgties no jums, nemaz nepaskaidrojot, kas radīja sāpes un kas bija tas, ko izdarījāt nepareizi. Šī ir nopietna problēma, kas saistīta ar partneru nesaprašanos.

Avots:

Pievienot komentāru