Kurzemes Radio jauns kolēģis un citi pārsteigumi

Jauno 2019. gadu Kurzemes Radio uzsāks ar pārmaiņām – radio pulkam pievienosies jauna, daudzsološa ētera personība, iecienītie novadu ziņu apskati tiks papildināti ar vēl citiem novadiem, bet ziņu izlaidumi pēcpusdienās piedzīvos nedaudz citādu skanējumu. Izmaiņas un papildinājumi Kurzemes Radio ēterā būs no 2. janvāra.

Uzsākot Jauno gadu, izmaiņas un jaunas vēsmas piedzīvos rīta programma „Diena top!”. Turpmāk rīti kopā ar Kurzemes Radi būs vēl atraktīvāki, muzikālāki un sarunām bagātāki, jo “Diena top!” divatā. Raidījuma “Diena top!” vadītājai Dacei Blathenai pievienosies jauns, noslēpumains kolēģis. Kas ir jaunā ētera personība, un kādā kompānijā turpmāk diena taps, varēs uzzināt 2. janvāra rītā. Jauno tandēmu Kurzemes Radio ēterā varēs dzirdēt katru darba dienas rītu no plkst. 7 – 10.

Pārmaiņas piedzīvos arī iecienītie ziņu izlaidumi. Turpmāk plkst. 16:00 ziņu izlaidums par aktualitātēm Latvijā un pasaulē pārtaps ziņu apskatā par notikumiem Kurzemē un Zemgalē, veicinot piederību savam novadam un aktualizējot notikumus tieši Kurzemes Radio klausītājiem tuvos reģionos. Bet ziņu izlaidums plkst. 18:00 būs dienas galveno notikumu apkopojums, koncentrētā veidā sniedzot svarīgāko informāciju par dienas laikā piedzīvoto, kā arī speciālistu un ekspertu sagatavotu komentāru par notikumiem.

Bet novadu ziņu apskatiem darba dienās ar janvāri pievienosies Brocēnu novads. Aktualitātes Brocēnu novadā Kurzemes Radio ēterā būs dzirdamas trešdienās plkst. 10:00. Savukārt, sākot ar februāri, jau iecienītie novadu apskati tiks papildināti ar jaunāko informāciju un aktualitātēm Jelgavas novadā. Jelgavas novada aktualitātes Kurzemes Radio ēterā būs piektdienās plkst. 10:00.

Sekot līdzi pārsteigumiem Kurzemes Radio ēterā no 2. janvāra var klausoties www.kurzemesradio.lv vai apraidē Kurzemes Radio raidītāju tīklā: Talsos, Kuldīgā FM 106,4; Liepājā FM 88,4; Ventspilī FM 107,9; Saldū FM 98,9; Tukumā, Jūrmalā FM 92,4 un Jelgavā FM 92,6.

Sāc Jauno gadu kopā ar Kurzemes Radio!

Pievienot komentāru