Mēs tev pastāstīsim, kā atbrīvoties no dedzināšanas kuņģī bez medikamentu palīdzības!

Kurš gan no mums pēc ēšanas nav sajutis nepatīkamo dedzināšanas sajūtu kuņģī? Tādiem gadījumiem mēs esam iegādājušies zāles, kas palīdz pret šo nepatīkamo sajūtu, taču, kā izrādās, var iztikt arī bez zāļu preparātiem, izmantojot dabiskus līdzekļus!

Ja tu mēdz izjust dedzināšanu kuņģī, pirmais, ko tev vajadzētu izdarīt – apmeklēt kardiologu! Pārsteidzošs fakts – ļoti bieži dedzināšanas sajūta tiek jaukta ar sajūtu, kas ir stenokardijas pazīme, bet tas var būt dzīvībai bīstami!

Tāpat arī nevajadzētu aizrauties ar medikamentiem, kas domāti pret dedzināšanu kuņģī, jo tautas līdzekļi ir daudz dabiskāki, bet iedarbojas ne sliktāk par aptiekas preparātiem, uzreiz mazinot kuņģa dedzināšanas nepatīkamos simptomus.

Lasi vēl: Slaids viduklis – katras sievietes sapnis! Lūk, 6 viltības, kuras palīdzēs tev iegūt plakanu vēderu!

 

1. Sasmalcini piestā vai arī sarīvē uz rīves valriekstus vai mandeles. 1 ēdamkarote būs pietiekami, lai atbrīvotos no dedzināšanas kuņģī.

2. Šķīvis griķu biezputras, kas ēsta tukšā dūšā, palīdzēs pasargāt no dedzināšanas kuņģī visas dienas garumā.

3. Dažam labam palīdz arī augu eļļa.  1 ēdamkarote dedzināšanas lēkmes laikā.

4. Burkāni, āboli, neapstrādātas ķirbju vai saulespuķu sēklas, apēd kādu no šiem produktiem nelielā daudzumā – tev noteikti uzreiz kļūs vieglāk!

5. Pagrauzdē griķus līdz brūnai nokrāsai un lieto naža galu šo līdzekli trīs reizes dienā.

 

Atbrīvoties no dedzināšanas kuņģī mājas apstākļos ir iespējams, ja vien tu atcerēsies par šiem glābšanas līdzekļiem, tāpēc iegaumē šo sarakstu un nodod šo informāciju saviem draugiem!

Lasi vēl: 9 pārsteidzoši fakti par murgiem; spēj uzlabot tavu pašsajūtu!

Pievienot komentāru