Lūk, ko par tevi atklāj nedēļas diena, kurā esi dzimusi!

 

OTRDIENA

Otrdienā dzimušās daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti kaislīgas un neatkarības, īstas “amazones”, jo pār viņām valda kareivīgais Marss, tāpēc viņām gan mīlestībā, gan karjerā ir kā karā – visi līdzekļi labi!

TREŠDIENA

Pār trešdienā dzimušajām valda Merkūrs, tāpēc sievietes, kuras dzimušas šajā dienā ir ļoti patiesas, atsaucīgas, komunikablas un visādi citādi apburošas. Viņām ir daudz draugu, draudzeņu un pielūdzēju, tomēr viņas mēdz būt ļoti izvēlīgas. Saziņā viņas ir vienkāršas, bet, pateicoties savam intelektam, arī ļoti interesantas būtnes.

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

CETURTDIENA

Sievietes, kuras dzimušas šajā dienā ir izteiktas karjeristes, pār viņām valda Jupiters. Šīs būtnes ir radušas būt galvenās gan darbā, gan ģimenē, tāpēc bieži vien viņām ir ļoti grūti atrast dzīvesbiedru, jo ar savu spēcīgo raksturu un valdonību viņas atbaida lielāko daļu vīriešu.

PIEKTDIENA

Sievietes, kuras nākušas pasaulē piektdienā, ir dzimušas mākslai, mīlestībai un ģimenei, tāpēc viņas mēdz būt lieliskas mātes, sievas un saimnieces. Viņas dzīvo un vadās pēc savām sajūtām, viņas ir ļoti emocionālas, maigas, laipnas un sirsnīgas.

SESTDIENA

Daiļā dzimuma pārstāves, kuras dzimušas šajā dienā ir ļoti noslēpumainas un noslēgtas. Viņas ir intraverti. Sakoncentrējušās uz savu iekšējo pasauli, saviem sapņiem un mērķiem, tāpēc viņas ļoti reti parāda savas patiesās emocijas un uzticas tikai izredzētajiem.

SVĒTDIENA

Sievietes, kuras dzimušas svētdienā, ir impulsīvas un aktīvas. Viņām nepārtraukti ir vajadzīgas emocijas un asas izjūtas. Kā likums, šajā dienā dzimst līderes, kas ātri vien iekaro pasauli!

 

Pievienot komentāru