Maģiskie kaķi. Ko slēpj tavs mājas mīlulis?!

1. noslēpums

Kaķi ir svētie mitekļa aizbildņi. To spēks ir atkarīgs no nokrāsas – jo kaķa spalva ir tumšāka, jo vairāk negatīvās enerģijas tas absorbē. Ja kaķis uzvedas dīvaini, agresīvi vai vienkārši ir nomākts, pastāv liela iespējamība, ka tas tevi ir izglābis no nepatikšanām. Jo kaķis ir gaišāks, jo vairāk laba tas piesaista mājām. Ja tevi pēkšņi ir pārņēmis labs noskaņojums, tad zini – to tev ir dāvājis tavs kaķis. Saistībā ar kaķiem eksistē arī ļoti daudz māņu, kas tev noteikti par šo zvēriņu enerģētiku var pastāstīt daudz vairāk.

2. noslēpums

Melni kaķi nepiesaista nepatikšanas, bet gan brīdina par tām. Tradicionāli ir pieņemts, ka ir jāpiesargās no melniem kaķiem, kas šķērso ceļu, tomēr tas nenozīmē, ka šādā veidā tu atrisināsi problēmu. Labākais veids – ļoti piesardzīgi to apiet un netraucēt. Šāda situācija, protams, ir sava veida brīdinājums, tāpēc lai novērstu gaidāmās problēmas, satver jebkuru mezgliņu vai ielocīti uz sava apģērba.

3. noslēpums

Kaķi apstrādā negatīvo enerģiju, pārvēršot to gaismā. Tie absorbē pilnīgi visu negatīvo, ko tu, piemēram, atnes mājās no darba. Kaķis savā ziņā ir līdzīgs putekļusūcējam, kas kā magnēts uzsūc visu slikto enerģiju. Attīrot tavu auru, tas dāvā tev veiksmi gan lietišķajā sfērā, gan mīlestībā, kā arī uzlabo tavu noskaņojumu.

4. noslēpums

Kaķi ir spējīgi sazināties ar garu pasaules būtnēm. Kā viens no spilgtākajiem piemēriem ir mājas gariņš, jo bieži vien kaķu uzvedība ir izskaidrojama tieši ar mājas gariņa ietekmi, jo tas vienkārši mēdz sazināties ar mājdzīvniekiem, vadot viņu prātus tur, kur tam nepieciešams. Pēkšņi agresijas uzliesmojumi var liecināt par ļaunā mājas gariņa klātesamību. Šādos gadījumos ļoti svarīgi ir nepārnest savas dusmas uz kaķi, bet gan sarunāties ar pašu mājas gariņu.

5. noslēpums    

Kaķi spēj paredzēt nākotni. Ja pēkšņi tavs mājdzīvnieks sāk uzvesties dīvaini, tas nav uz labu. Mēģinājumi izbēgt uz ielas vai pamest māju vēsta par nepatikšanu tuvošanos.  Tādā veidā kaķis var paredzēt pat zemestrīces, gāzes noplūdes, ugunsgrēkus un daudz ko citu, bet ja kaķis ir agresīvs, tuvākajā nākotnē ir gaidāmas savstarpējo attiecību problēmas.

6. noslēpums

Kaķi var izsaukt arī pravietiskos sapņus. Ja tev ir sapnis, pēc kā tu uzreiz pamodies un ieraugi savu mājdzīvnieku sev blakus, turklāt nomodā, tas nozīmē, ka šis sapnis tev rādīja nākotni vai arī pateica priekšā, kā rīkoties. Tādā veidā kaķi atbild uz tev svarīgiem jautājumiem.

7. noslēpums

Kaķi spēj atbrīvot mājokli no mirušo cilvēku negatīvās ietekmes. Daudzi cilvēki bieži ir dzirdējuši par to, ka pie kāda no viņu paziņām gaisma pati ieslēdzas vai arī kāds staigā pa dzīvokli. Tas, protams, nav nekas cits kā gars, bet kaķi ir spējīgi to padzīt, ieviešot mieru.

8. noslēpums

Šie dzīvnieki ir spējīgi uzņemt arī lāstus, kā arī mirt, atdodot dzīvību, lai glābtu savu saimnieku. Kad kaķis nomirst bez jebkāda redzama iemesla, tas bieži vien norāda uz to, ka kāds ir centies tev ieriebt.

9. noslēpums

Kaķi spēj izdziedēt dažādas brūces un atbrīvot no dažādām slimībām un kaitēm. Tie, kuri cieš no locītavu sāpēm, bieži vien pamana, ka kaķi vienkārši sēž viņiem blakus.

10. noslēpums

Kaķi lieliski spēj atpazīt sliktus cilvēkus. Ja kaķis svešnieka klātbūtnē uzvedas mierīgi vai pat dodas rokās, cilvēkam var uzticēties, taču ja nē, tad šis cilvēks ir negatīvās enerģijas avots, kurš ir pilns ar negatīvām domām un emocijām, tomēr šis padoms ir spēkā tikai tādā gadījumā, ja tavs mājdzīvnieks ir vesels un vienmēr mierīgs.

Pievienot komentāru