Meitenes vēders pēc dzemdībām sāka augt. Atgriezuši vēderu, ārsti apstulba

Pēc piecas stundas ilgušās operācijas ķirurgi no Jūlijas vēdera atsūca divarpus litrus ar strutām un izvilka…autiņu! Pārsteigtās medmāsiņas paspēja iemūžināt visu fotoaparātā:

Atjēgusies pēc operācijas, un ieraudzījusi šo fotogrāfiju, Jūlijai bija spēcīgs šoka stāvoklis, kuru neviens nevar pat iedomāties. Jaunā sieviete, mīlošā sieva un divu bērnu māte tūlīt pat apzinājās, ka brīnumainā kārtā ir palikusi dzīva. Pie visa vainīga šausmīgā ārstu nolaidība, kuriem viņa uzticēja savu un sava bērna dzīvību.

Neskatoties uz visu absudro situāciju, Jūlijai izdevās saglabāt mieru, aukstu, skaidru prātu un mīlošas mātes sirdi. “Es cenšos, es piedotu un attaisnotu tos, kas man to visu nodarīja, bet…mana ģimene varēja mani pazaudēt. Es gribu vistu atrisināt mierīgā ceļā” – saka meitene. Tagad Jūlijai palīdz pieredzējuši juristi, viņas ģimene sagaida materiālu kompensāciju no medicīniskās iestādes, kas pieļāva šausmīgo kļūdu. Jaunā māmiņa tic, ka viss nokārtosies, jo pats galvenais ir tas, ka viņa ir dzīva, kā arī ir dzīvi viņas mazie bērni.

Miers, cieņa un piedošana, ar kādu Jūlija situāciju pieņēma, pārsteigs katru.

Līdzīgi ārstu nolaidības gadījumi diemžēl nav retums – mediķu neuzmanības un bezatbildības dēļ ir cietuši jau daudzi. Ar ko tādu ir jācīnās ar jebkādiem iespējamiem līdzekļiem.

Avots: 

Pievienot komentāru