Rīgā notiks ikgadējā ietekmes mārketinga konference, kas ir lielākais šāda veida notikums Baltijas valstīs

Jau piekto reizi Rīgā notiks konference “Click &Connect” – lielākā konference ietekmes mārketinga un e -biznesa jomā, kas paredzēta lielajiem uzņēmējiem un mazā biznesa pārstāvjiem.

Konferencē daudz tiks runāts par to, kā palielināt savu on-line pārdošanas apjomu un izmantot blogeru un slavenību auditoriju sava biznesa virzīšanā.

Konferences programmā:

• ziņojumi par aktuālajiem 2019.gada mārketinga trendiem;

• Latvijas zīmolu veiksmes stāsti;

• “apaļā galda” diskusijas un tīklošana (networking), kopā ar blogeriem un slavenībām, kuru kopējā auditorija pārsniedz 12 miljonus.

JAUNUMS! Konferences laikā darbosies “MĀRKETINGA KIOSKS”, kur katrs konferences dalībnieks varēs saņemt individuālu bezmaksas konsultāciju par mārketinga stratēģijas izstrādi savam biznesam.

Konferences galvenie spīkeri – atzīti un augstu vērtēti savas jomas profesionāļi ar bagātīgu pieredzi mārketingā un pārliecinošu personīgo sasniegumu sarakstu:

– Alīna Lisina – biznesa trenere, mārketinga aģentūras DreamCafe.lv dibinātāja, starptautiskā tūrisma projekta TripTemptation.com radītāja, ceļojumu uz Bali organizatore;

– Dmitrijs Krasnovskis – Interneta mārketinga eksperts ar starptautiskā tirgus pieredzi (Latvija, Lielbritānija, Francija, Vācija, Krievija), aģentūras Advanced Learning & Communications (www.alc.lv) dibinātājs;

– Jānis Rozenblats – Latvijas vadošās digitālā mārketinga platformas Mailigen dibinātājs un izpilddirektors (www.mailigen.lv);

– Aleksejs Krūmiņš – eksperts digitālā mārketinga jomā un on-line biznesa izveides jomā, aģentūras «Krucream Communication» (www.krucream.lv) līdzīpašnieks.

Savu dalību konferencē jau apstiprinājusi aktrise Vita Baļčunaite, dziedātāja Natālija Tumševica, žurnāliste Jevgēnija Šafranek, sieviešu žurnālu «Ëžáëž!» un «ËŽÁËŽlife» redaktore Inna Avina, radio raidījumu vadītāja Nataļja Oļesik, modes blogere Jeļena Vjušina, blogeri Anna Zeļencova, Lauris Zalāns un Marta Logina.

KUR: viesnīca «PULLMAN Riga Old Town»

KAD: 2019. gada 5.martā no 9.30 līdz 17.30

KONFERENCES PROGRAMMA UN REĢISTRĒŠANĀS: http://clickconnect.lv/

Pievienot komentāru