Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (09.10. – 15.10.) labvēlīgās dienas!

Pirmdiena, 9. oktobris

Dvīņu zvaigznāja enerģētika šajā dienā pastiprinās jūsu šarmu, tāpēc pirmdiena ir īpaši piemērota tam, lai tiktos ar draugiem, ģimeni vai aizietu uz kādu romantisku randiņu.

Īpaši veiksmīga šī diena solās būt tiem cilvēkiem, kuru darbs ir saistīts ar informāciju, saziņu un izklaidējošu pasākumu organizāciju.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

Otrdiena, 10. oktobris

Šī diena ir lieliski piemērota ģenerāltīrīšanai. Pēc tās jūsu dzīves telpa attīrīsies ne tikai fiziskā plānā, bet arī enerģētiskā līmenī.

Otrajā dienas pusē visnotaļ labvēlīga solās būt pat vismazākā apstākļu maiņa. Izbrauciens ārpus pilsētas, tikšanās ar tuvākajiem draugiem vai ģimeniska pastaiga palīdzēs jums pacelt garastāvokli, atbrīvoties no nevajadzīgajām domām un saglabāt pozitīvu enerģiju.

Trešdiena, 11. oktobris 

Trešdien dilstošais Mēness pametīs Dvīņu zvaigznāju un pāries Vēža zvaigznājā. Šī spēcīgā pozitīvās enerģijas plūsma pilnīgi noteikti atsauksies tieši uz jūtu un emociju jomu. Šī diena var izrādīties vislabvēlīgākais laiks romantiskajiem randiņiem un kopīgiem izbraucieniem. Pacentieties atrast laiku tam, ko jau sen plānojat. Rezultāts jūs var patīkami pārsteigt!

Svētdiena, 15. oktobris 

Svētdiena ir vislabākais laiks, lai atpūstos mājās, tāpēc pacentieties rast laiku sev un vienkārši atslābinieties kādas interesantas grāmatas un karstas tējas kompānijā. Dažas stundas vienatnē ar sevi palīdzēs jums atgūties pēc smagās darba nedēļas un sasniegt iekšēju harmoniju.

Pievienot komentāru