Mēness kalendārs: šīs nedēļas (22.05. – 28.05.) labvēlīgās dienas!

Esam aizvadījuši pirmo vasarīgi silto nedēļas nogali, un ir pienācis laiks atgriezties ikdienas darbos, taču arī šīs brīvdienas solās būt bezgala siltas, kas laikam nozīmē to, ka vasara ir uz palikšanu! 

Šajā nedēļā būs arī jauns Mēness. 25. maijā dažas lietas būtu vēlams apturēt lai izvairītos no kļūdām un neveiksmēm, tomēr dienas enerģija solās būt ļoti labvēlīga dažādiem veiksmes piesaistīšanas rituāliem.

Kopumā šajā beidzamajā maija nedēļā mūs gaida veselas 3 īpaši labvēlīgas dienas! Kuras tās ir?!

Lasi vēl: Maija mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

 

24. maijs, trešdiena

Dilstošais Mēness Vērsī, materiālās labklājības zīme, sola lielisku laiku visa veida finanšu pasākumiem. Veiksme šajā dienā burtiski min uz papēžiem. Jums būs visas iespējas pieņemt pareizo lēmumu un gūt panākumus lietišķajā sfērā.

Ļoti laba diena, lai iegādātos vai pārdotu dzīvokli, zemi vai auto, jo visi šie darījumi ritēs ļoti veiksmīgi. Partneru un kompetentu cilvēku padomi palīdzēs izdarīt pareizo izvēli.

28. Mēness diena ir ļoti veiksmīga arī ģimeniskām attiecībām un nepiespiestai komunikācijai, tomēr astrologi rekomendē izvairīties no jūtīgiem jautājumiem un vienkārši baudīt sev tuvo cilvēku sabiedrību.

26. maijs, piektdiena

Mēness augšana šajā dienā notiks Dvīņu zvaigznājā. Ļoti labvēlīgs laiks visām tām lietām, kas prasa enerģiju un tūlītēju lēmumu pieņemšanu. Ļoti labi ritēs visas tās lietas, kuras tiks virzītas uz plānu un projektu realizēšanu. Veiksmīgas būs arī finanšu operācijas, informācijas vākšana, apmācība, kā arī jauno zināšanu pielietošana praksē.

Organisms sāks uzkrāt spēkus aktīvai rīcībai, tāpēc īpašu vērību šajā dienā vajadzētu pievērst savai fiziskajai sagatavotībai, lai uzlabotu savu izturību. Mērena slodze palīdzēs uzturēt ķermeni labā formā un kalpos kā papildus avots labam garastāvoklim.

Partneri šajā dienā radīs kopīgu valodu, bet romantika un randiņi būs īpaši vērtīgi gan tiem, kas atrodas savas otrās pusītes meklējumos, gan arī jau esošajiem pāriem.

28. maijs, svētdiena

Mēness turpinās augt Vēža zīmē. Šis ir labs laiks, lai pārdomātu savus turpmākos soļus karjeras izaugsmes virzienā, kā arī pabeigtu jau iesāktās lietas.

Ļoti laba diena, lai pievērstos meditācijai un rūpēm par savu psiholoģisko stāvokli. Mērena slodze dos iespēju kontrolēt savu emocionālo fonu un rast harmoniju ar apkārtējo pasauli.

 

Pievienot komentāru