Mīlēšanās horoskops. Vēršiem svarīgākais gūt baudu, Dvīņiem patīk eksperimentēt

AUNS

Auni gultas priekiem ir izstrādājuši noteiktu programmu, cenšoties, lai viss būtu pareizi – priekšspēle (maiga vai agresīva – pēc situācijas), pati mīlēšanās un ne visai ilgi apskāvieni pēc šī procesa beigām. Lai kādas arī būtu Aunu jūtas pret partneri, mīlēšanās procesā vienmēr piedalās arī smadzenes. Viņi analizē reakcijas – savas un partnera, izdara secinājumus pēc tā, kā partneris vaid vai elso un eksperimentē ar pieskārieniem un glāstiem. Auni ir dominanti – neatkarīgi no dzimuma, viņi vienmēr ir “augšā”!

VĒRSIS

Vīrieši-Vērši ir visai egoistiski, viņiem svarīgākais ir gūt baudu, tāpēc viņi nekautrējas savai partnerei norādīt, kur tieši viņus ir jāskūpsta, kur jāglāsta un kāda poza jāieņem. Kā viens no orgasma priekšnoteikumiem – patīkami pieskārieni, jo viņiem nozīmīga ir tieši taustes izjūta. Sievietes-Vērši gultā ir visai vadāmas un padevīgas, reti izrāda iniciatīvu, uz eksperimentiem bieži vien nav gatavas, toties viņas ir maigas un pilnībā izbauda to, ko viņām dod partneris, par ko tad arī viņas noteikti nepaliks pateicību parādā.

DVĪŅI

Dvīņi dievina seksuālos eksperimentus. Viņiem ir vienalga, kur nodarboties ar seksu – viņi šim procesam spēj izmanto jebkuras vertikālās un horizontālās virsmas. Bieži vien viņu gultās nonāk arī “trešie” – dažādas seksa rotaļlietas, jo pati jūtīgākā Dvīņu erogēnā zona ir viņu ziņkārība. Kamēr viņu partneris nebūs līdz galam izpētīts, seksuālā vēlme nepazudīs, taču tad, kad viņš sāks kļūt paredzams, mīlēšanās būs tikai parasts stresa un spriedzes noņemšanas veids.

VĒZIS

Vīrieši-Vēži seksā mēdz būt visai radoši, lai gan dod priekšroku romantiskām sajūtām, maigumam un ilgiem skūpstiem. Emocijas viņus spēj pat saraudināt, viņi ir pateicīgi savai partnerei, paklanās viņas ķermenim un dvēselei. Viņiem ir svarīgi izjust pret partneri stipras simpātijas, jo “pliks” sekss nav domāts viņiem. Sievietes-Vēži pret seksu attiecas vienaldzīgi, jo viņām tas, kā likums, ir tikai garlaicīgs pienākums, kuru ir jāpilda, paciešot to un gaidot, kamēr vīrietis sasniegs orgasmu.

LAUVA

Lauvas gultā ataino milzīgu kaisli – viņi izdveš veselu sēriju dažādas skaņas un noteikti daudz kustās. Viņi prot sagādāt baudu partnerim un paši no tā gūt baudu, bet tas viss notiek tikai tad, ja viņi tajā konkrētajā brīdī izjūt tiešām spēcīgu vēlēšanos, ja nē – tad viņi ļaus partnerim izpatikt sev, nedodot neko pretī.

JAUNAVA

Jaunavas gultā ir egoistiskas, viņām ir nospļauties par to, ko jūt partneris, jo viņu loģika paredz, ka ja jau viņas ir kādu pielaidušas tik tuvu – līdz savam ķermenim, tad viņas ir darījušas visu iespējamo, lai to panāktu un tagad var vienkārši atslābināties un saņemt baudu. Pie tam viņas mēdz uzvesties diezgan neķītri, ja ir pārliecinātas par to, ka tālāk par guļamistabu informācija par viņu kaprīzēm uz izdarībām neizplatīsies. Viņas praktizē daudz ko no tā, kas ir ārpus kādiem noteiktiem rāmjiem un uzvedības normām.

Lasi vēl: VĒRSIS: erotiskais horoskops un seksuālā saderība

SVARI 

Svariem ļoti svarīgi ir tas, ko par viņiem padomās viņu partneris, tāpēc viņi no visas sirds cenšas. Neskatoties uz to, viņi diezgan reti spēj tā pa īstam atslābināties un realizēt savas seksuālās fantāzijas. Viņiem vieglāk ir aizvērt acis un savas erotiskās fantāzijas iztēloties galvā, nevis piepildīt tās dzīvē. Starp citu, tas pats attiecas arī uz partneru izvēli, jo viņi bieži vien uzsāk sakarus ar tiem, kuri grib viņus, nevis ar tiem, ar kuriem viņi tiešām vēlas mīlēties.

SKORPIONS

Skorpioni ir noslēpumaini cilvēki – tu nekad īsti nevari zināt, kā viņi īsti uzvedīsies gultā, jo reizēm viņi var būt skaļi un kaislīgi, skrāpēt, kost un novest partneri līdz orgasmam 5 – 6 reizes naktī, bet reizēm – viņi praktiski nemaz nereaģē uz erogēno zonu stimulēšanu. Tas viss ir tik atkarīgs no viņu noskaņojuma un “tarakāniem galvā”. Sekss ar viņiem kļūst par īstu pārbaudījumu ar neparedzamu balvu šī pārbaudījuma beigās.

STRĒLNIEKS 

Strēlnieki ir dāsni un spilgti mīlnieki, viņiem, pirmkārt, svarīgi ir sagādāt baudu partnerim, pie tam viņi arī ir tie, kuri gultā noteikti ieņems līdera pozīciju. Viņi nedod atelpu, no partnera prasa tikai adekvātu reakciju, pārējo dara paši. Starp citu, Strēlniecēm pat orālie prieki ir nevis pakļaušanās akts, bet gan dominēšana. Tiesa gan, ka nevietā izteikti joki un komentāri Strēlniekus bieži vien noved nevis līdz orgasmam, bet histērijai.

MEŽĀZIS 

Vīriešiem-Mežāžiem reti kad sekss ir pirmajā vietā, bet ja viņi līdz tam tiek, tad neviens nespēj viņus apturēt. Viņi atceras visu, ko par šo attiecību jomu zina, un pielieto savas zināšanās šajā sfērā pēc pilnas programmas, nekādu robežu seksā arī viņiem nav. Sievietes-Mežāži visā savā būtībā ir diezgan aseksuālas un ja arī viņas pielaiž kādu klāt savam ķermenim, tad bieži vien tur sanāk diezgan skulpturāla kompozīcija.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri bieži vien gultā seko līdzi tai shēmai, kuru viņi bija ieņēmuši galvā bērnībā. Ja viņi no saviem vecākiem dzirdēja, ka sekss ir kaut kas apkaunojošs un ka tas ir nepieciešams tikai tāpēc, lai turpinātu dzimtu, tad neviens viņus nepiespiedīs atslābināties, viņi neprot ne gūt baudu, ne sagādāt to partnerim. Tie Ūdensvīri, kuri ir pieredzējuši cita veida seksuālo audzināšanu, dievina spēles, ar prieku eksperimentē, nekaunas no savām vēlmēm un regulāri biedē kaimiņus ar kaislīgiem kliedzieniem un vaidiem.

ZIVIS 

Vīrieši-Zivis ir radoši egoisti, viņiem svarīga ir viņu pašu apmierinātība. Tā kā viņi seksā ir ļoti zinoši lietpratēji, arī partnerei nevajadzētu sūdzēties. Viņi ir pietiekami izturīgi, tāpēc var mīlēties stundām ilgi, pat nemainot pozu, tikai pieslēdzot klāt pirkstus un valodu. Sievietes-Zivis ir aukstas un atturīgas, viņām labāk patīk skūpsti un viegli pieskārieni, nevis pats sekss. Sekss bez jūtām ar viņām ir gandrīz neiespējams.

Pievienot komentāru