Nedēļas horoskops no 22. līdz 28. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Ir pienācis laiks mainīties un pielāgoties apkārtējiem apstākļiem. Diplomātija mīlestībā – labākais veids, kā nepiesaistīt nepatikšana. Ar savu laipnību un uzmanību jūs ļoti patīkami pārsteigsiet gan savu otro pusīti, gan tuviniekus. Neatsakiet palīdzību cilvēkiem, lai pēc tam tas pie jums neatgrieztos dubultā.

Labvēlīgās dienas: 22., 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

VĒRSIS

Vēršiem visu savu laiku vajag veltīt darbiem, lai 2018. gada pirmo mēnesi noslēgtu pareizi. Pavasaris vairs nav aiz kalniem, tā kā nāksies pacensties, lai savu dzīvi ievirzītu pareizajās sliedēs. Jums viss izdosies – vajag tikai mazliet paciesties, jo sava darba rezultātus jūs šajā nedēļā vēl neredzēsiet. Tie jūs gaida mazliet vēlāk.

Labvēlīgās dienas: 24., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā pilnīgi noteikti nevajadzētu jokot ne ar domām, ne vārdiem. Ja jūs neesat pārliecināti par saviem spēkiem, tad vienkārši gaidiet, gluži kā plēsējs savu upuri. Tas var kļūt par lielisku plānu tuvākajām septiņām dienām. Ja vien jūs negribat piedzīvot nepatikšanas, nesteidzieties. Atcerieties par domu spēku, kas var materializēties realitātē.

Labvēlīgās dienas: 27., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā par labu nāks dvēseliskie meklējumi. Lieka ambiciozitāte arī nenāks par sliktu. Labāk gribēt visu un uzreiz, nekā negribēt absolūti neko. Kad sāksiet meklēt savu otro pusīti, esiet jūs paši. Ja jūs jau esat attiecībās vai pat laulībā, tad pacentieties pārliecināt mīļoto par kopīgu apstākļu maiņu.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 27.

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā vairāk laika jāvelta plānošanai un jābūt uzmanīgām, lai gan nekādas milzīgas problēmas jūs negaida. Nav nekā grūtāka, kā noskatīties uz citu cilvēku panākumiem. Jums šajā nedēļā vajadzētu koncentrēties tikai un vienīgi uz sevi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

JAUNAVA

Ceļš uz panākumiem vedīs caur pareizajiem sakariem. Nekautrējieties lūgt palīdzību, taču piedāvājiet arī kaut ko apmaiņā pret to tiem, kurus vēlēsieties redzēt savā palīgu pulkā. Dalieties ar draugiem un tuviniekiem savos panākumos, lai uzlabotu attiecības.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25., 26.

SVARI

Jums šajā nedēļā vajadzētu tikt vaļā no savām šaubām. Tās jums šobrīd pilnīgi noteikti nav vajadzīgas, jo visas durvis ir atvērtas. Tikai iedvesma spēlēs izšķirošo lomu jūsu veiksmes attīstībā. Iespējams, ka jūs sagaida visnotaļ ātri panākumi mīlestībā. Ja jūs vēlaties kaut kā pārveidot kaitinošu un pelēko ikdienu, tad šajā nedēļā jums tas pilnīgi noteikti izdosies.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SKORPIONS

Šīs nedēļas beigās planētu stāvoklis uz jūsu veiksmi atsauksies visnotaļ negatīvi, taču labā ziņa ir tā, ka jūsu ienaidnieki un nelabvēļi būs maksimāli paredzami. Viss ritēs saskaņā ar jūsu plāniem. Nebaidieties riskēt arī grūtās situācijās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 26.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izdarīt kādu labu darbu, lai uzlabotu karmu. Visums var prasīt no jums maksu par palīdzību, tāpēc nav vērts cerēt, ka viss paies maksimāli gludi. Tieksme pēc līderības un labklājības jūsos padzisīs, būs jākoncentrējas uz saviem mīļajiem. Nedaudz veselīga egoisma netraucēs.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā veiksies mācībās, tāpēc pacentieties veltīt vairāk laika jaunu zināšanu apguvei. Jūs šobrīd varat būt zinātkāri, taču tas ne vienmēr ir labi. Neizejiet no rāmjiem savos hobijos un darbā. Atmiņa jums strādās ļoti labi, tāpēc vajadzētu nodarboties ar intelektuālo darbu, nevis fizisko.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 25.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā jādomā plašāk. Jums pilnīgi noteikti netiks piedota nekaunība, tāpēc esiet laipni un palīdziet cilvēkiem, neprasot par to neko pretī. Labs laiks, lai pārskatītu savas dzīves principus.

Labvēlīgās dienas:

Dienas, kurās jāuzmanās: 

ZIVIS 

Iespējamas bīstamas situācijas sadzīvē, tāpēc esiet uzmanīgas ar uguni. Turpiniet nodarboties ar sportu un fiziskiem treniņiem, taču arī atpūsties ir jāprot. Jums šajā nedēļā jākoncentrējas uz sevi.

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24.

Lasi vēl: Lūk, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji 2018. gadā uzlabos savu finansiālo situāciju

 

Pievienot komentāru