Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Auniem šajā nedēļā nāksies likt lietā ne mazums pūļu, lai sasniegtu vēlamo, turklāt pašu procesu, visticamāk, pavadīs konflikti ar apkārtējiem. Labā ziņā ir tā, ka jūs šajā periodā gaida kāds brauciens uz vietu, kur jūs spēsiet noņemt spriedzi un sakārtot savas domas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 12., 13.

VĒRSIS

Pastāv ļoti liela iespējamība, ka Vēršus šajā nedēļā piemeklēs problēmas darbā, kuru dēļ viņi, visticamāk, izlems iesniegt atlūgumu, turklāt tas notiks visnotaļ pēkšņi. Nav izslēgts, ka jums vienkārši apniks cīnīties ar apstākļiem vai arī jūs beidzot sapratīsiet, ka karjeras un algas izaugsme šajā vietā nav iespējama, tāpēc dosiet priekšroku uzsākt jauna darba meklējumus.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 9.

DVĪŅI

Dvīņi šajā nedēļā var sagaidīt jaunu darba līgumu, kurā tiks norādīti jaunie profesionālie pienākumi. Tas gan nenozīmē neko sliktu, jo jebkurā gadījumā šis līgums būs jums izdevīgāks. Iespējams, ka jums ar kādu par kaut ko nāksies vienoties. Lai to panāktu, nav izslēgts, ka izmantosiet kādu kompromitējošu informāciju.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 11.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā pilnīgi noteikti nav ieteicams uzsākt kaut kādus jaunus projektus, it īpaši kopā ar mazpazīstamiem cilvēkiem, kuri centīsies pārliecināt par projekta izdevīgumu. Jūsu materiālais stāvoklis šādā gadījumā tikai un vienīgi cietīs. Šis periods nav īpaši labvēlīgs lieliem pirkumiem, kapitālieguldījumiem un aizdevumiem.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 9., 13.

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā vajadzētu koncentrēties uz iespējām, respektīvi, nepalaist tās garām, pretējā gadījumā – būs ļoti grūti realizēt kādu jūsu ieceri.  Blakus jums var parādīties cilvēks, kurš centīsies dot padomus un dalīties savās zināšanās, esiet uzmanīgi, jo tas viss var būt tikai un vienīgi apmāns.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 13.

JAUNAVA

Jaunavas šajā nedēļā var piemeklēt tehniska rakstura problēmas, kas nozīmē to, ka var nākties vērsties pēc palīdzības pie kāda cita. Iespējams, ka nāksies kaut ko upurēt, lai beigās iegūtu kaut ko daudz lielāku.

Labvēlīgās dienas: 10.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 11.

SVARI

Svari šajā nedēļā var uzsākt kādu slepenu darbību. Visticamāk, ka jūs jutīsieties visnotaļ neveikli, jo nekad neko tādu nebūsiet mēģinājuši un nezināsiet, kā īsti rīkoties. Iespējama konkurence.

Labvēlīgās dienas: 8., 12.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 9.

SKORPIONS

Skorpionus šajā nedēļā sagaida diezgan lieli izdevumi, taču tie būs patīkami tēriņi saistībā ar kaut ko, kas ir ļoti svarīgs un prestižs. Ļoti labs laiks, lai uzsāktu kādu jaunu un visnotaļ lielu projektu.

Labvēlīgās dienas: 10., 11.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 12.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus šajā nedēļā gaida visnotaļ liela peļņa. Iespējams, ka jums tajā nāksies dalīties arī ar kādu citu, lai nezaudētu savu iespēju piepelnīties arī nākotnē. Jūs var piemeklēt kāda patiesi ģeniāla ideja, kuras realizācija nesīs ne mazums labuma.

Labvēlīgās dienas: 12., 13., 14.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 10.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā izdosies atrisināt kaut kādas sadzīves likstas vai arī atrisināt radinieku problēmas. Pastāv liela iespējamība, ka pie jums pēc padoma nāks kāds, kurš parasti ne visai ieklausās citu cilvēku sniegtajās rekomendācijās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 11.

ŪDENSVĪRS 

Ūdensvīri šajā nedēļā būs visnotaļ apjukuši, bet labā nozīmē, jo jūs vienkārši īsti nevarēsiet saprast, kāpēc jums tā veicas. Visapkārt jums notiks patiešām mistiskas un liktenīgas sakritības, kas atvieglos jūsu dzīvi.

Labvēlīgās dienas: 9., 12., 13.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 10.

ZIVIS 

Zivīm šajā nedēļā var nāktie ieguldīt līdzekļus savā nākotnē. Nav izslēgts, ka to visu pavadīs garš apdomāšanās process.

Labvēlīgās dienas: 11., 12.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 10.

Lasi vēl: Janvārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru