Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. maijam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Pirmdien jums vajadzētu nodarboties tikai ar tām lietām, kuras jau ir uzsāktas un prasa turpinājumu. Otrdien lielāku uzmanību pievērsiet savai ģimenei un radiniekiem. Trešdien būs vērojama pasivitāte, bet piektdiena solās būt ļoti veiksmīga diena visa veida intelektuālajai darbībai. Sestdien iesāktais pilnīgi noteikti izdosies!

Labvēlīgās dienas: 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 13.

VĒRSIS

Jūs esat ļoti daudz strādājuši un beidzot nopelnījuši pilnvērtīgu atpūtu. Pirmdiena un trešdiena var būt diezgan trauksmainas. Mainīgie notikumi prasīs jūsu uzmanību un dalību, kā arī spēju ātri reaģēt. Pacentieties nemeklēt tūlītējas pārmaiņas, bet gan ieklausieties savā intuīcijā. Pirms kaut ko sakiet, vispirms to kārtīgi apdomājiet. Priekšniecība var atbalstīt jūsu jaunās idejas, ja vien jūs šajā nedēļā atradīsiet laiku tās detalizēti izklāstīt.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9.

DVĪŅI

Iespējams, ka šajā nedēļā saņemsiet ziņas par kaut kādām pārmaiņām, taču nesatraucieties, jo baumas izrādīsies nepatiesas. Jums būs nepieciešama piesardzība un izturība. Otrdiena ir ļoti veiksmīga tuvākās nākotnes plānošanai, jo, visticamāk, visas jūsu vēlmes arī piepildīsies. Priekšniecība novērtēs jūsu ieteikumus, kas savukārt spēs uzlabot jūsu materiālo stāvokli. Brīvdienās sazinieties ar draugiem – jūs lieliski pavadīsiet laiku!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā lieliski noderēs labas koncentrēšanās spējas un centība. Liekot lietā šīs īpašības, jūs spēsiet pāriet uz pilnīgi jaunu attīstības līmeni. Pirmdien jums nevajadzētu sēdēt rokas klēpī salikušiem, darbojieties! Piektdien būtu vēlams izvairīties no strīdiem, bet sestdien pacentieties neprasīt pārāk daudz no sev tuvajiem cilvēkiem, jo viņi tāpat rīkosies pa savam. Svētdiena jūs iepriecinās ar labām ziņām.

Labvēlīgās dienas: 8.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 13.

LAUVA

Jums pats galvenais šajā nedēļā ir būt aktīviem un konsekventiem. Vēlams nedot nekādus vieglprātīgus solījumus, jo izpildīt tos varētu būt problemātiski. Labvēlīgs laiks jaunu darba sakaru un kontaktu nodibināšanai. Ceturtdien vajadzētu izvairīties no kontakta ar priekšniecību, turpretī piektdien varat nākt klajā ar visnotaļ konstruktīviem piedāvājumiem. Iespējams, ka šajā dienā uzzināsiet kaut ko interesantu, kas jums pilnīgi noteikti būtu jāņem vērā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

Lasi vēl: HOROSKOPS: kurā Latvijas pilsētā vajadzētu dzīvot tev?!

JAUNAVA

Jūsu nogurums var sākt ietekmēt jūsu pasaules uztveri. Pacietieties nedaudz, jo brīvdienās jūs pilnīgi noteikti varēsiet atpūsties. Līdz tam ir vēlams pievērsties individuālam radošajam darbam ar elastīgu grafiku. Mierīgā vidē jūs spēsiet atrisināt ļoti daudzas no esošajām problēmām. Piektdien esiet nosvērtas un nereaģējat pārāk asi uz kritiku savā virzienā. Ieklausieties savā intuīcijā, jo tā jums palīdzēs rast labāko risinājumu. Padomājiet par to, kā mainīt savu dzīvi.

Labvēlīgās dienas: 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

SVARI

Jūs šajā nedēļā varat kļūt par jaunu ideju un projektu ģeneratoriem, taču nevajadzētu ar saviem panākumiem lielīties, jo tas var izsaukt apkārtējo skaudību un nepatiku. Pacentieties sev radīt optimāli ērtu darba režīmu, kas ļautu jums ļoti lietderīgi izmantot gan savus spēkus, gan talantus. Pirmdien nevajadzētu uzsākt kaut ko jaunu, bet ceturtdiena ir ļoti veiksmīga diena tuvākās nākotnes plānošanai. Pacentieties kontrolēt savas emocijas. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt pie dabas.

Labvēlīgās dienas: 8., 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā varat ķerties klāt kāda jauna un svarīga uzdevuma izpildei. Panākumi ir garantēti! Darba jums būs patiesi daudz, taču tas dos peļņu, turklāt visnotaļ ātri. Iespējams, ka par jums atcerēsies arī iepriekšējie darba devēji. Ir pienācis laiks skaļi paziņot par savām labākajām īpašībām un nopelniem, turklāt ir ļoti svarīgi novērtēt pašiem sevi – augstu, taču adekvāti. Neaizmirstiet par sev tuvajiem cilvēkiem, viņiem šajā periodā būs nepieciešama jūsu uzmanība. Pārāk neaizraujaties ar darba lietām, pretējā gadījumā paliksiet bez spēka un enerģijas.

Labvēlīgās dienas: 9., 10.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12.

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākumā jūs pilnīgi noteikti varat rēķināties ar draugu palīdzību, kur tas nepieciešams. Otrdien sarīkojiet ģimeniskas vakariņas, bet ceturtdien jūs var piemeklēt kādas jaunas radošās idejas, tomēr zvaigznes brīdina – darbu pilnīgi noteikti nav vērts mainīt. Nokārtosies attiecības ar kolēģiem, kas radīs ļoti pozitīvu atmosfēru darbā. Piektdien vajadzētu nedaudz samazināt sava darba apjomu un neieplānot neko nopietnu. Sestdiena jums var atnest kādu interesantu piedāvājumu.

Labvēlīgās dienas: 12., 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

MEŽĀZIS

Pirmdiena jums solās kļūt par negaidītu un daudzsološu atklājumu dienu, turklāt tas attiecas gan uz profesionālo jomu, gan arī privāto dzīvi. Ja šobrīd atrodaties atvaļinājumā, tad izbaudiet dzīvi pēc pilnas programmas! Atpūtai šī nedēļa solās būt vienkārši perfekta! Ja jūsu atvaļinājums vēl nav sācies vai gluži otrādi – tas jau ir beidzies, neskumsiet! Arī pret jums Fortūna šajā periodā būs īpaši labvēlīga. Iespējami pilnīgi negaidīti panākumi darbā, jauns amats un interesanti biznesa kontakti. Piektdienu un sestdienu būtu vēlams pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11.

ŪDENSVĪRS

Jau no pirmdienas jums vajadzētu koncentrēties uz rīcību, kas spētu mainīt jūsu dzīvi. Otrdiena jums solās būt ļoti mierīga, bet ceturtdien jums vajadzētu būt gataviem dažādiem pārsteigumiem, jo veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums! Neļaujieties bēdīgām domām, tramdiet prom no sevis skumjas, jo “skābs” noskaņojums jums pilnīgi noteikti nav vajadzīgs. Nedēļas beigās jūsu sapņi pamazām sāks piepildīties!

Labvēlīgās dienas: 13.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā ļoti metodiski un pārliecinoši virzīsieties uz priekšu, jo parādīsies perspektīvas ilgtermiņa iecerēm. Svarīgu jautājumu risināšanā pacentieties būt ļoti piesardzīgas, nemetieties galējībās, pretējā gadījumā jums nekas nesanāks. Trešdien nevajadzētu ieplānot neko svarīgu, bet svētdien būtu vēlams piedalīties kādā kultūras pasākumā.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 10.

Pievienot komentāru