Numeroloģija. Ko nozīmē jūsu iepazīšanās datums?!

Numeroloģija var pastāstīt ļoti daudz ko, tai skaitā arī jūsu attiecību iezīmes pēc iepazīšanās datuma. Ja jūs atceraties to satraucošo dienu un konkrēto datumu, tad varat izskaitļot ciparu, kas palīdzēs saglabāt mīlestību! 

Viss, kas jums jādara – jāsaskaita kopā visi iepazīšanās datuma cipari. Piemēram, jūs ar savu otro pusīti iepazināties 22.01.2001. 2+2+0+1+2+0+0+1=8. Šo skaitli jūs atradīsiet zemāk aprakstā. Ja gala rezultātā sanāca divciparu skaitlis, tad jums tas jāreducē līdz viencipara skaitlim.

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

1

Ambiciozais vieninieks norāda uz to, ka jūsu iepazīšanās notika uz kopīgu mērķu un interešu viļņa. Jūs vieno ne tikai mīlestība, bet arī kaut kādas kopīgas lietas. Bizness, mācības, tiekšanās uz jauniem mērķiem. Šajā pāri abi partneri reti kad sacenšas savā starpā. Parasti jūs apvienojat savus spēkus un zināšanas kopīgas laimes un labklājības vārdā. Šādi pāri ir ļoti stipri un bieži vien izsauc skaudību apkārtējos. Ja jūs padosieties uzbrukumiem no malas, jūsu savienība var nonākt uz izjukšanas sliekšņa, tāpēc numerologi jums iesaka izslēgt jebkādu negatīvu ietekmi no ārpuses, kā arī laist garām visas tenkas.

2

Sentimentalitāte, romantisks noskaņojums, maigums un patiesa mīlestība – tā var raksturot jūsu pāri. Divnieks jūsu attiecībās atbild par pacietību. Jūsu pārī neveiksmes var rasties tikai un vienīgi šaubu dēļ, kurām var padoties viens no partneriem. Ja jūs iemācīsieties klausīt viens otru un pārstāsiet steidzināt notikumus, tad jūsu attiecības no vienkāršas aizraušanās pāraugs spēcīgās jūtās. Jūsu pārim numerologi iesaka izslēgt pēkšņas pārmaiņas un izbaudīt katru kopīgi pavadīto dienu. Romantika un patiesās jūtas jums palīdzēs pārvarēt grūtības.

3

Šīs attiecības ir spējīgas pārdzīvot visas neveiksmes un pārvarēt visas grūtības ceļā uz laimi. Partneru attiecības bieži vien tiek balstītas uz kompromisa, kas palīdz stiprināt saziņu. Vidē, kurā atrodaties, jums vajadzētu būt mazliet piesardzīgākiem. Izvairieties no draudzības ar liekuļiem un skauģiem, kas var negatīvi ietekmēt mikroklimatu jūsu pārī. Lai ilgtermiņā nenodzistu jūsu attiecību dzirksts, ir vērts nostādīt kopīgus mērķus, uz kuriem iet roku rokā. Jebkura pozitīva darbība jūsu savienībā novedīs pie panākumiem.

4

Četrinieks norāda uz jautrām attiecībām, kurās partneri mīl apspriest jebkādas tēmas. Četrinieka stabilitāte nodrošina spēcīgas savienības, kas gadiem nezaudē savu dzirksti. Abi partneri ir kompānijas dvēseles, atklāti un finansiāli neatkarīgi, tomēr šādi pāri bieži vien izraisa skaudību un vēlmi viņus izšķirt, tāpēc jums ir jābūt ļoti piesardzīgiem ne tikai attiecībā pret draugiem, bet arī radiniekiem. Jūs šajās attiecībās bieži vien dzirdēsiet frāzi: “Viņš/viņa tev nav piemērots (-a)!” Jums ļoti svarīgi ir turēties vienam pie otra un retāk pievērst uzmanību šādiem uzbrukumiem. Laika gaitā tie zaudēs spēku.

5

Piecinieks skaitās ļoti laimīgs cipars, kas nozīmē to, ka jūsu kopīgā laime ar gadiem kļūs arvien spēcīgāka, taču katrā medus mucā ir piliens darvas, tāpēc pāri šādās attiecībās bieži vien ir visnotaļ temperamentīgi. Kaisles izvirdumi bieži vien var pat izšķirt abus partnerus, taču lielākajā daļā gadījumu tas nav uz ilgu laiku. Viss, kas no jums tiek prasīts – emocionāli nepārdegt. Tajā jums var palīdzēt sportiskas aktivitātes.

6

Šajā attiecībās dominē greizsirdība. Nereti tādas savienības ir visnotaļ smagas abiem partneriem, tajās bieži vien uz neuzticības pamata attīstās konflikti, bet emocijas var tikt apslāpētas jebkurā brīdī. Numerlogi jums rekomendē iemācīties rast kopīgus risinājumus un pielāgoties viens otram. Pacietība un vēlme mainīties uz labāko pusi palīdzēs jums saglabāt mīlestību, taču ja jūs nespēsiet rast kompromisu, tad diez vai ir vērts turpināt bojāt nervus viens otram.

7

Šīs attiecības nav pārāk emocionālas. Kā likums, šajā pārī nostrādā likums “tāds tādu pievelk”. Tas nozīmē to, ka abus partnerus nesaista liela kaisle, gluži pretēji – šķiet, ka viņi ir vienaldzīgi. Patiesībā jūs vienkārši nesatrauc apkārtējo viedoklis, un kopā jūs jūtaties visnotaļ komfortabli. Jūsu pasaule var būt tik ļoti nesaprasta, ka tik skaidrībā, kur tur ir mīlestība, šķiet praktiski neiespējami.  Izpostīt šo savienību var vienīgi neiecietība un kritikas nepieņemšana. Ja jūs to izslēgsiet, tad šīs attiecības būs izturīgas.

8

Šīs attiecības bieži vien mēs būt neparedzamas. Konflikti pārī var rasties uz līdzenas vietas un tikpat ātri arī pazust. Nereti šie pāri zaudē ļoti daudz enerģijas, atbalstot šo savienību. Uz viņiem noteikti attiecas teiciens – no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. Numerologi jums iesaka iemācītie dot viens otram lielāku brīvību un personīgās telpas sajūtu. Tas palīdzēs saglabāt mīlestību. Pretējā gadījumā savienība var izjukt, jo jūs ātri vien zaudēsiet pacietību.

9

Attiecības šajā pārī ir ne tikai dīvainas, tās izskatās vienkārši fantastiski, jo tajās valda kaisle, maigums un gudrība. Partneri nereti analizē viens otru, it kā neredzētu viens otra īsto dabu. Bieži vien šādi pāri kādu laiku ir laimīgi, taču pēc tam iestājas apgaismības periods, un ideāli beidzot sastopas ar skarbo realitāti. Bieži vien šādi romāni ir īsi un vētraini. Saglabāt attiecības var palīdzēt kopīgas idejas. Ja jums nebūs laika vienam otru analizēt, tad ar laiku šī savienība var kļūt spēcīga.

Pievienot komentāru