Pavisam dīvains, bet ļoti precīzs personības tests

Šie dārzeņi par jums zina pārāk daudz.

Humoristisks, bet tomēr precīzs personības noteikšanas tests.  Precīzi atklāj jūsu pamata īpašības un iezīmes. Ieklausieties savā iekšējā balsī un atbildiet tikai uz diviem jautājumiem.

Kas jums vairāk garšo:

  1. Gurķis vai tomāts
  2. Melone vai arbūzs

Tas arī viss.

Testa rezultāti:

Gurķis un melone

Šāda izvēle vairāk raksturīga tieši vīriešiem, nevis sievietēm.  Šī tipa vīrieši ir ļoti nopietni un vīrišķīgi. Viņi reti pakļaujas kāda ietekmei un nepakļaujas alkoholismam. Starp viņiem ir daudz sportistu un cilvēku, kas mīl ceļot. Sieviete kopā ar šādu vīrieti jutīsies kā aiz stipras klints – viņa atbildības sajūta attieksies arī uz ģimeni. Viņi ir ļoti mērķtiecīgi un viegli savus mērķus sasniedz. Tomēr šim tipam ir arī trūkumi – gurķu-meloņu vīrieši nav romantiski, tamdēļ, ja sieviete no viņiem gaida ziedus, tad viņai labāk dot skaidrus mājienus, ka vēlas saņemt dāvanā puķu pušķi. Šī tipa sievietes bieži kļūst par priekšniecēm, bet ģimenes dzīvē ir bezpalīdzīgas, kā bērni – slikti gatavo, neprot plānot budžetu, viņām nepatīk uzkopt un mazgāt traukus. Vienlaicīgi šāda sieviete vīrietim būs ļoti uzticams un saprotoša kā draugs.

Tomāts un arbūzs

Tomātu-arbūzu cilvēki ir jautri un aktīvi. Viņi izceļas ar augsto komunicēšanās spēju, bet ne vienmēr sarunas norit gludi: straujā rakstura dēļ bieži var novest līdz skandālam. Šī tipa vīrieši ir gardēži. Viņi ir slinki un dod priekšroku čībām, halātam un guļammaisam. Tomātu-arbūza tipa sievietes ir emocionālas, mīl dzīvniekus un mājas pavardu, tām līdzās vienmēr ir mājīgi un silti. Tās neprot vīt intrigas, bet mēdz būt ļoti netaktiskas, jo saka visu, ko domā: patiesums un neviltotība – galvenās psiholoģiskās īpašības tomātu-arbūzu cilvēkiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru