Recepte. Diētiskās vistas gaļas kotletes ar kabačiem un rīsiem!

 

Nedaudz vairāk jāpiedomā pie sava uztura un fiziskajām aktivitātēm, ja vēlamies būt lieliskā formā! 

Kabači ir ļoti veselīgi un vitamīniem bagāti dārzeņi. Ir to vērts tos iekļaut ēdienkartē! Neskatoties uz to, ka daudziem tie nepatīk, šajās kotletēs tos nebūs pat iespējams just! Īsta laime garšu kārpiņām!

Neskatoties uz to, ka vasara ir aiz muguras, mums tik un tā ir jādomā par savu izskatu – svarīgākais atkal neuzēst pa vasaru zaudētos kilogramus!

Reizēm ir jāpalutina sevi arī ar kaut ko sātīgāku. Kā izrādās – arī sātīgs ēdiens var būt viegls! Diētiskas un bezgala gardas vistas gaļas kotletītes ar kabačiem un rīsiem – tieši tas, kas vajadzīgs vasarā!

SASTĀVDAĻAS:

  • 500 g vistas filejas;
  • 100 g rīsu;
  • 1 burkāns;
  • 200 g kabaču;
  • 1 sīpols;
  • 1 ola;
  • 1 buntīte jebkādu zaļumu pēc jūsu izvēles;
  • sāls un pipari pēc garšas;
  • pilngraudu milti pēc izvēles.

Lasi vēl: “Brīnumskrubis” zarnām – attīra organismu un palīdz atbrīvoties līdz pat 11 kg mēnesī!

PAGATAVOŠANA.

Gaļas maļamajā mašīnā samaliet vistas fileju, burkānu un sīpolu. Rupji sarīvējiet kabaci un pēc tam noteciniet lieko šķidrumu. Sajauciet kabačus kopā ar malto gaļu, lieciet klāt jau iepriekš izvārītus rīsus, kā arī smalki sagrieztos zaļumus, 1 olu, sāli, piparus vai citas garšvielas pēc saviem ieskatiem. Malto gaļu rūpīgi samaisiet, izveidojiet kotletes, panējiet tās miltos. Kotletes nepieciešams apcept nelielā eļļas daudzumā līdz tās gatavas.

Pievienot komentāru