Sajūta, ka kāds no viņpasaules cenšas ar tevi sazināties? 4 pazīmes tam

 

3.Dažādas zīmes

Neskaitāmi daudz un dažādi notikumi var notikt tavā dienas ritmā. Un var būt pat tā, ka tev šķiet – neviens no šiem notikumiem neizceļas. Bet, iespējams, tu ievēro vienkāršus notikumus, kas, notikuši, aizņem visu tavu uzmanību. Var būt, ka tu saņem zīmi no garu pasaules.

Vairums no šīm zīmēm ir smalkas, neuzkrītošas. Visticamāk, tu nesaņemsi zīmi, kas izpaudīsies kā parāde, kas dodies gar tavu māju, turot zīmi „Tavi tuvinieki aizsaulē sūta sveicienus!”. Ticamāk, ka, piemēram, kad domāsi par savu vecmāmiņu, kas vairs nav starp dzīvajiem, viņas bilde, kas piestiprināta pie sienas, nokritīs; vai arī ejot pa ielu, kāds tev pretī sniegs, pārdos viņas mīļākās puķes. Tā var nebūt specifiska zīme, kādu tu esi prasījis, bet, ja tā notiek, kad domā par tuvajiem, tā visticamāk ir zīme.

4.Tuvinieki citos cilvēkos

Viena no zīmēm – tu satiec kādu, kas izskatās gluži tāpat, kā tavi tuvinieki aizsaulē. Iespējams, ka tev pat šķitīs – tavs tuvinieks iemiesojies cita cilvēka ķermenī. Reiz kāds vīrs, iedams pa parku, sajutis savas sen aizsaulē aizgājušās vecmāmiņas smaržas. Sieviete, kas gāja pa priekšu viņam, pagriezās un pasmaidīja, bet, sievietes sejas vietā vīrs ieraudzīja savu mīļoto vecmāmiņu.

Pievienot komentāru