TOP 4 finansiāli veiksmīgākās Zodiaka zīmes!

Lai arī neviena Zodiaka zīme nav izteikta līdere naudas pelnīšanas ziņā, dažu zīmēm tas padodas labāk par citām, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem ir vislielākā iespēja kļūt bagātiem!

CareerBuilder.com veiktajā aptaujā ir noskaidrots, ka finansiāli visveiksmīgākie ir tie cilvēki, kas dzimuši Skorpiona, Lauvas, Vērša vai Vēža zīmē, un tas tikai pierāda to, ko mēs jau zinām par šīm zīmēm. Piemēram, nauda saistās ar otro un astoto astroloģisko māju, kuras pārvalda Vērsis un Skorpions, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka abas šīs zīmes ierindojas pelnošāko zodiaka zīmju saraksta augšgalā, bet kā reālu piemēru varētu minēt Skorpionu Bilu Geitsu (Bill Gates) un Vērsi Marku Zakerbergu (Mark Zuckerberg).

Savukārt ir divas zīmes, kas finansiāli ir visneveiksmīgākās– nākamajā lapā lasi, kuras tās ir un kāpēc.

Venēras ietekmē Vērši alkst pēc visskaistākajām un izsmalcinātākajām lietām, ko iespējams nopirkt. Viņi nesamierinās ar viduvējību un izjūt vajadzību veidot iekrājumus, lai varētu atļauties greznu dzīvi. Viņi neatlaidīgi centīsies sasniegt sev vēlamo komforta, drošības un stabilitātes līmeni. Vērši tīri labi prot rīkoties ar naudu, kas tikai uzlabo pelnīšanas potenciālu.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kāpēc tieši šo zodiaka zīmju pārstāvji ir finansiāli visveiksmīgākie

Pievienot komentāru