Sapņu tulks. Ielūkojies savā zemapziņā

Pravietiskie sapņi mēdz būt visiem, tikai ne katrs no mums spēj tos izprast. Daudzi šaubās, vai kas tāds vispār ir iespējams, taču mums ir skaidri zināms, ka visiem labi zināmā ķīmisko elementu tabula Mendeļējevam parādījās tieši sapnī. 

Kā saprast, vai sapnis ir bijis pravietisks? Sievietēm bieži vien viedie sapņi ir naktī pirms trešdienas un piektdienas, turklāt noteikti būtu jāņem vērā tas, ka tie sapņi, kas sapņoti naktī no ceturtdienas uz piektdienu, piepildās!

Ja pamostoties  ir sajūta, ka gribas sapni noturēt, tad arī tam vajadzētu pievērst īpašu uzmanību, jo pastāv liela iespējamība, ka šis sapnis ir īpašs un to vajag uztvert kā zīmi. Sapņos var būt arī slēptie simboli, kurus vajadzētu iegaumēt, lai spētu laicīgi saprast šo simbolu būtību un būt uzmanīgiem!

Lasi vēl: 4 iemesli, kāpēc pirms gulētiešanas vajadzētu izdzert glāzi ūdens

 

KASTES

Ja tev ir gadījies nosapņot šo simbolu, tad, visticamāk, tevi gaida noslēpumi un kaut kādas vilšanās. Tu neapzināti jūti, ka kāds no tevis kaut ko slēpj. Ja tu kasti atver un tā izrādās tukša – iespējams, ka tu saskarsies ar kaut kādām materiālām grūtībām, bet pilna kaste sola pārticību.

KRITIENS

Šāda zīme sapnī liecina par paaugstinātu trauksmes sajūtu un kontroles trūkumu. Kritiens kā jebkura cita kustība, kas vērsta uz leju, nozīmē neveiksmi. Ja tavs kritiens beidzas pirms saskaršanās ar zemi, tad tas liecina par to, ka tev būs iespēja pārvarēt šīs grūtības pēdējā brīdī.

KAĶI

Šo dzīvnieku parādīšanās sapņos runā par to, ka ir pienācis brīdis, kad droši var paļauties uz savu intuīciju. Tautas gudrība vēsta, ka kaķi rādās sapņos pie strīdiem, bet kaķēni – pie mazām domstarpībām.

ZOBI

Sapņi, kuros tev asiņo vai stipri sāp zobi, paredz kādu smagu slimību kādam no ģimenes locekļiem.

SKUDRAS

Skudras ir smaga darba, taupības un mērenības simbols. Skudru parādīšanās sapnī paredz smagas darba dienas, kas pēc tam tiks labvēlīgi atalgotas.

MATI

Ja tu sapnī ķemmē matus, tad tā ir zīme, ka tu mēģini tikt galā ar savām problēmām. Jo garāki mati, jo sarežģītāka problēma reālajā dzīvē. Skaista frizūra sapnī nozīmē panākumu ķīlu tavās lietās, bet īsi mati ir brīdinājums par pārmērīgu izšķērdību. Glaudīt kāda cita matus sapnī nozīmē, ka gaidāms kāds labs notikums mīlas lietās.

ŪDENS

Ūdens rādās sapņos tiem, kas ir gatavi riskēt. Tu mīli nostādīt sev lielus mērķus un izmanto jebkuru iespēju. Ja tev sapņos rādās ūdens, tas nozīmē, ka zemapziņa no tevis prasa izlēmīgu rīcību. Ja ūdens sapnī ir jūras vai pat okeāna veidā, tas nozīmē, ka tevi gaida kādas patīkamas ziņas.

LIDOJUMS

Daudziem cilvēkiem rādās sapņi, kuros viņiem piemīt kāds neiedomājams spēks un viņi droši spēj pacelties virs zemes. Kaut ko tādu parasti sapņo tad, kad ļoti gribas ceļot. Ja bērns sapnī lido, tad tas nozīmē, ka viņš aug. Sapņi, kuros lido pieaugušie, norāda uz vieglu un nedaudz augstprātīgu attieksmi pret kaut ko.

CEĻŠ

Ja tu sapņo par taisnu un šauru celiņu, tas liecina par uzticamu, kaut gan ne visai vieglu dzīves ceļu. Ja tu bruģē ceļu, tad reālajā dzīvē, pateicoties savam spēcīgajam raksturam un cītīgajam darbam, tu sasniegsi lielas virsotnes. Īss ceļš liecina par ne visai vieglu ceļu uz slavu un stabilu dzīvi, taču beigās viss nokārtosies.

DUBĻI

Ja tu sapnī ej vai lien cauri dubļiem, tas nozīmē, ka dzīvē tev nāksies atrast izeju no kādas grūtas situācijas, taču tad, kas būsi labi padomājis, tu noteikti tiksi ar visu galā.

ZAĻĀ KRĀSA

Zaļā krāsa sapnī liecina par to, ka tu esi apmierināts ar tekošo lietu kārtību. Tu mīli tos, kas tev ir blakus, un viņiem pret tevi ir tikai pozitīvas sajūtas, tā kā turpini vien tādā pašā garā!

KAILUMS

Kailums sapnī simbolizē bailes, ka apkārtēji tevi nosodīs. Iespējams, tu pārciet stresu, kas ir saistīts ar kādu pazemojumu. Šajā gadījumā tava zemapziņa cenšas tev pateikt – pieņem sevi tādu, kāds tu esi.

Lasi vēl: 9 pārsteidzoši fakti par murgiem; spēj uzlabot tavu pašsajūtu

Pievienot komentāru