Septembrī dzimušie ir vieni no gudrākajiem cilvēkiem- lūk, kāpēc

Septembrī dzimušie ir aktīvi, turklāt tas attiecas ne tiki uz fiziskajām īpašībām, bet arī prātu. Jūs esat gudri, prasmīgi cilvēki, kuriem piemīt izteikti laba intuīcija. 

Šajā periodā dzimušie pilnīgi noteikti mīl runāt. Jums piemīt oratora spējas. Jūs ļoti labi protat izteikt savas domas. Enerģiski, pastāvīgi ar kaut ko aizņemti. Mūžīgi kaut ko cenšaties izgudrot. Spējīgi sekot saviem mērķiem un protat tos arī sasniegt. Jūs reti kad atsakāties no dzīves piedāvātajām iespējām un izmantojat katru minūti. Interesējaties par okultajām zinātnēm, gribētu apgūt visus šīs lietas smalkumus. Mīlat dabu un dzīvniekus, jo īpaši zirgus un suņus.

Lasi vēl: JAUNAVA. Astroloģiskais portrets un saderība ar citu zīmju pārstāvjiem.

VESELĪBA

Jūsu galvenās problēmas ir vieglā aizkaitināmība un nervozitāte, kas ir cieši saistīta ar psiholoģisko spriedzi. Ja jūs pastāvīgi par visu uztrauksieties, var iestāties augšējo ekstremitāšu paralīze, kā arī nav izslēgti runas traucējumi.

SADERĪBA

Harmoniskas attiecības jums var izveidoties ar tiem, kas dzimuši no 21. augusta līdz 20. septembrim, no 21. janvāra līdz 20. februārim un no 21. aprīļa līdz 20. maijam. Tāpat jums piemīt izteikta ietekme pār cilvēkiem, kas dzimuši jebkura mēneša 5., 14 un 23. datumā.

Septembra vīrietis

Jūs esat laimīgs un veiksmīgs. Jūs parasti izvēlaties sava tipa sievieti. Jūs viņu mīlat. Cienāt komfortu un tīrību. Vēlaties, lai jūsu sieviete ir stilīga, “ugunīga” un pilna dzīvesprieka. Tāpat jūs mīlat bērnus un mājas.

Septembra sieviete

Jūs esat lieliska sieva savam vīram. Smalka un inteliģenta, jūsu klātbūtne ir ļoti patīkama. Palīdzat savam vīrietim biznesā, taču tāpat jūs varat uzsākt arī kaut ko savu, palielinot ģimenes ienākumus. Laimīga jūs būsiet tad, ja jums blakus būs kaislīgs un patstāvīgs cilvēks. Jūs interesējaties gan par mājām, gan par apkārtējo pasauli, esat ļoti veiksmīga daudzās lietās. Mīlat tīrību un kārtību.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

LAIMĪGĀS DIENAS

Jūsu laimīgās dienas – trešdiena, piektdiena un sestdiena. Visus svarīgos lēmumus jums vajadzētu pieņemt tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jūsu laimīgās krāsas – zaļā un baltā. Jums pēc iespējas biežāk vajadzētu nēsāt šo krāsu apģērbu vai arī iekļaut tās interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Jūsu laimīgie akmeņi – safīrs, smaragds un dimants.

Pievienot komentāru